Kiertomatkat


Armenia & Georgia - Kiertomatka / 9 päivääMatkaohjelma
Päivä 1JerevanSiirtyminen hotelliin, jossa aamiainen. Kaupunkikiertoajelu, johon kuuluvat mm. Erebunin linnoitus ja museo, Matenadaran museo, sekä Mair-Hayastan. Lounas ravintolassa. Käynti Tsitsernakaberdin linnoituksessa ja museossa. Illallinen ravintolassa.
Päivä 2JerevanAamiainen. Echmiadzin kiertoajelu sisältäen mm. St. Hripsimen temppelin, katedraalimuseon, St. Gayanen ja St. Shoghagatin kirkot ja Zvartnotsin rauniot. Halutessa mahdollisuus shoppailuun. Paluu Jerevaniin, jossa ravintolalounas. Vierailu Armenian mattotehtaassa ja Vernisage-ulkomarkkinoilla.
Päivä 3JerevanAamiainen. Garni – Geghard -kiertoajelu sisältäen mm. Garnin pakanatemppelin ja Gheghardin kiviluostarin. Lounas kylässä. Paluu Jerevaniin. Siellä tutustuminen kansantaiteenmuseoon.
Päivä 4Jerevan - SevanAamiainen. Khor Virap ja Noravank -luostareihin tutustuminen, jonka jälkeen lounas. Selim Caravanserai ja Noraduz. Siirtyminen hotelliin Sevan järvelle, jossa hotelli-illallinen ja yöpyminen.
Päivä 5Sevan - TbilisiAamiainen. Alaverdin kaupunki ja tutustuminen Odzun, Haghpatin ja Sanahin luostareihin. Lounas ravintolassa. Siirtyminen Armenian ja Georgian rajalle, josta edelleen Tbilisiin. Ravintolaillallinen ja yöpyminen Tbilisissä.
Päivä 6TbilisiAamiainen. Tbilisin kaupunkikiertoajelu sisältäen vierailut valtion museossa, Metekhin kirkossa, Sionyn katedraalissa ja Caravanserain ja Sulphurin turkkilaisissa kylpylöissä. Yöpyminen Tbilisissä.
Päivä 7TbilisiAamiainen. Siirtyminen Mtskhetan ja Gorin alueelle jossa vierailut Jvarin kirkossa, Svetitskhovelin katedraalissa ja Samtavron luostarissa. Lounas Mtskhetan paikallisessa ravintolassa. Gorin kaupunkikierros sisältäen mm. Stalinin museon ja Samtavisin katedraalin. Paluu Tbilisiin jossa illallinen ja yöpyminen.
Päivä 8TbilisiAamiainen. David Gareja semi -autiomaan kiertoajelu, jossa vierailut Lavran ja John the Baptist luostareihin. Kävelyretki Udabnoon (noin 2h kävely). Piknik-lounas paikan päällä. Paluu Tbilisiin jossa ravintolaillallinen ja yöpyminen.
Päivä 9TbilisiKuljetus lentokentälle ja paluulentoa varten.

Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN