Kiertomatkat


Chile - Kiertomatka: Viini, hiekka ja jää / 10 päivääMatkaohjelma
Päivä 1SantiagoSaapuminen kentälle jossa vastaanotto ja kuljetus hotelliin. Hotelliyöpyminen Santiagossa.
Päivä 2SantiagoAamiainen. Ajetaan Colchaguan viinialueelle joka on tunnettu Syrah ja Carmenere -viineistään. Vierailu paikallisella viinitilalla. Lounaan jälkeen museovierailu ja paluu hotellille. Yöpyminen Santiagossa.
Päivä 3Santiago - San Pedro de AtacamaAamiainen. Siirtyminen lentäen Calaman kentälle, josta jatkokuljetus Atacaman aavikon kautta hotellille. Paikan päällä mahdollisuus valita useasta eri vaativuusasteen aktiviteetistä sopivin mm. kiipeilyä ja patikointia eri jyrkkyysasteilla. Illallinen ja hotelliyöpyminen Alto Atacamassa.
Päivä 4San Pedro de AtacamaAamiainen. Useita eri puolipäivä- tai kokopäiväretkiä tarjolla, joissa liikutaan pyöräillen tai patikoiden. Illallinen ja hotelliyöpyminen Alto Atacamassa.
Päivä 5San Pedro de AtacamaAamiainen. Useita eri puolipäivä- tai kokopäiväretkiä tarjolla, joissa liikutaan pyöräillen tai patikoiden. Illallinen ja hotelliyöpyminen Alto Atacamassa.
Päivä 6San Pedro de Atacama - SantiagoAamiainen. Kuljetus kentälle, josta lentäen Santiagoon. Vastaanotto kentällä ja kuljetus hotellille. Hotelliyöpyminen Santiagossa.
Päivä 7Santiago - Puerto NatalesAamiainen. Kuljetus kentäll, josta lentäen siirtyminen Punta Arenasiin. Sieltä jatkokuljetus hotellille. Hotelliyöpyminen Puerto Natalesissa.
Päivä 8Puerto NatalesAamiainen. Valittavana useita eri puoli- tai kokopäiväretkiä tutustuen Puerto Natalesin kaupunkiin ja asukkaisiin. Valittavana myös retkiä lähialueille patikoiden tai maastoajoneuvoilla liikkuen. Illallinen ja hotelliyöpymien Puerto Natalesissa.
Päivä 9Puerto NatalesAamiainen. Päivä varattu retkeilyyn lähialueille. Illallinen ja hotelliyöpyminen Puerto Natalesissa.
Päivä 10Puerto Natales - SantaigoAamiainen. Kuljetus kentälle, josta lento Santiagoon. Jatkolento kotimaahan.

Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN