Kiertomatkat


Costa Rican taikaa / 11 vrkCosta Rican taikaa - matkaohjelma
Päivä 1Saapuminen lentokentälle San Joseen. Kuljetus hotelliin.
Päivä 2Päivämatka Poasin toimivalle tulivuorelle ja sen lähellä sijaitsevalle kristallinsiniselle laguunille. Paluumatkalla pysähdymme lounaalle Sarchiin. Paluu San Joseen. National Museum, National Theater, Central Park. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 3Aamulla lähtö Tortugueron luonnonpuistoon. Matkalla pysähdymme syömään paikallisen aamiaisen. Tortugueron alue on täynnä kanaaleja, joten kuljemme puistossa veneillä. Alueen kasvillisuus ja eläimistö on erittäin rikasta. Puiston alueella elää koko karibianmeren alueen suurin yhteisö merikilpikonnia. Alueella on myös paljon apinoita, tukaanilintuja ja krokotiileja. Vieraliu Tortugueron kylässä. Yöpyminen viidakkolodgella.
Päivä 4Tutustumista alueen luontoon ja laguuneihin. Iltapäivällä mahdollisuus patikoida oppaan kanssa puiston korkeammalle alueelle ihailemaan maisemia. Yöpyminen viidakkolodgella.
Päivä 5Matka Aerialin tulivuorelle. Tämä tulivuori on Costa Rican pohjois-osan tunnetuin vuori. Se on 2-3-miljoonaa vuotta vanha. Vierailu kuumilla lähteillä. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 6Monte Verde Cloudin luonnonpuisto. Vierailu Santa Elena`s Biological Reservellä. Sademetsä on tiheää tällä alueella ja eläimistö kukoistaa. 400 lintulajia, 50 nisäkäslajia ja 300 lajiketta orkideoja. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 7Manuel Antonion alue ja Cararan luonnonpuisto. Tällä alueella elää ja lisääntyy paljon uhanalaista eläimistöä. Esimerkiksi Amerikan krokotiili. Alueella ovat myös aikoinaan asuneet Costa Rican alkuperäiskansat. Puistossa on satoja arkeologisia kaivauksia. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 8Tutustumista alueen luontoon ja kauniisiin valkohiekkaisiin rantoihin. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 9Vapaa-aikaa luonnonpuiston alueella. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 10Aamupäivä vapaa-aikaa. Iltapäivällä paluu San Joseen. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 11Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle.

Hinta sisältää:

  • Kaikki kuljetukset ilmastoiduissa autoissa
  • Majoitukset aamiaisella
  • Englannin- ja espanjankielisen oppaan palvelut
  • Sisäänpääsymaksut luonnonpuistoihin

Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN