Kiertomatkat


Egypti - Kairo, 5 päivää

Sisältää englanniksi opastetun kaupunkiloman Kairossa; opastetun (yksityisopas) tutustumisen Gizaan, Kairon basaareihin ja Egyptiläiseen museoon, majoituksen hyvätasoisissa hotelleissa, aamiaiset, sekä mainitut lounaat, hotellien/nähtävyyksien väliset kuljetukset, sekä lentokenttäkuljetukset ilmastoidulla autolla ja omalla kuljettajalla, pääsymaksut nähtävyyksillä ja lentokenttäavustuksen.Matkaohjelma
Päivä 1Saapuminen Kairoon, vastaanotto lentokentällä ja kuljetus hotelliin. Loppupäivä rentoutumista hotellin altaalla ja vapaata ohjelmaa.
Päivä 2Opastettu tutustuminen Gizan pyramideihin ja Sfinksiin, sekä Khan El-Khalilin basaareihin, jossa lounas tasokkaassa egyptiläisravintolassa. Paluu hotellille illaksi.
Päivä 3Opastettu tutustuminen Egyptiläiseen museoon oman oppaan seurassa. Lounas kaupungilla ja paluu hotelliin iltapäiväksi.
Päivä 4Vapaata ohjelmaa hotellilla tai basaareilla shoppaillen.
Päivä 5Vapaata ohjelmaa hotellilla tai basaareilla shoppaillen.
Päivä 6Aamulla/aamupäivällä kuljetus lentokentälle.

Hotellit:

Kairo:

Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN