Kiertomatkat


Etiopia - Etelä ja itä / 10 vrkMatkaohjelma
Päivä 1Saapuminen Addis Abebaan. Majoittuminen hotelliin. Iltapäivällä kierros pääkaupungissa. Ihaile maisemaa Entoto vuorilta, josta näet koko kaupungin yli. National Museun, Trinity Church. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 2Aamiaisen jälkeen ajo Shalan, Abyatan ja Langanon järville. Tutustuminen paikalliseen luontoon ja sen eläimiin. Yöpyminen hotellissa Langanon järven rannalla.
Päivä 3Aamiaisen jälkeen matka jatkuu Arbaminchiin, joka on eteläisen Etiopian suurin kaupunki. Matkalla pysähdymme Chencha-kylään ja tapaamme Dorzen-heimon. Yöpyminen hotellissa Arbaminchissa.
Päivä 4Päiväretki Netchsarin luonnonpuistoon. Tämä tasanko-alue on tunnettu upeista maisemistaan ja suurista krokotiili- ja virtahepolaumoistaan. Venesafari Chamon-järvellä. Illalla paluu Arbaminchiin. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 5Aamulla matka jatkuu Jinkaan. Matkalla pysähdymme Gewadan, Kolmen ja Tsemayn heimojen asuinalueella. Pysähdymme woyto laakson upeisiin maisemiin lounastauolle. Tästä matka jatkuu Keyaferin kylään. Paikalliset heimot myyvät käsitöitään kylän markkinoilla. Matka jatkuu Jinkaan. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 6Aamulla matka jatkuu Turmiin. Turmissa järjestetään paikallisesti tunnetut markkinat, joilla voi tarkkailla paikallista kulttuuria. Tutustumismahdollisuus Turmia ympäröiviin pieniin kyliin. Yöpyminen teltoissa Turmissa.
Päivä 7Aamulla kuljetus Awashin luonnonpuistoon. Puiston alueella on kuumia lähteitä ja hienot mahdollisuudet nähdä luontoa ja sen eläimiä. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 8Safariajo alueella. Gaselleja, lukuisia lintulajeja, puhveleita. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 9Vapaa-aikaa alueella. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 10Kuljetus takaisin Addis Abebaan. Kuljetus lentokentälle tai yöpyminen hotellissa.


Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN