Kiertomatkat


Pakistan - kiertomatka / 15 vrkMatkaohjelma
Päivä 1KarachiAikainen lentokenttävastaanotto ja kuljetus hotellille. Iltapäivällä opastettu kierros kaupungissa. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 2KarachiOpastettu tutustuminen kaupunkiin jatkuu. Ohjelmassa mm. Masjid-i-Toban moskeija, New Clifton Beach, Quaid-e-Azamin mausoleumi ja kansallismuseo. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 3Karachi - LahoreKuljetus lentokentälle ja lento Lahoreen. Kuljetus hotelliin. Vierailu Emperor Jehangirin mausoleumissa. Myöhemmin kuljetus Shalimarin puutarhaan ja Waghan rajakylään katsomaan lippuseremoniaa Intian ja Pakistanin rajalla. Yöpyminen hotellissa Lahoressa.
Päivä 4LahoreVierailu Lahoren linnoituksessa, Lahoren kaupunginmuseossa ja vanhassa kaupungissa. Sarafa Bazaar ja Kashmiri Bazaar. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 5Lahore - IslamabadKuljetus Islamabadiin. Opastettu tutustuminen kaupunkiin sisältäen mm. Shakarparian Gardensin ja Shah Faisalin moskeijan, joka tunnetaan maailman suurimpana moskeijana. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 6Islamabad - BhurbanKuljetus Bhurbaniin. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 7BhurbanOpastettu tutustuminen kaupunkiin ja vierailu Ayubian luonnonpuistossa. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 8Bhurban - BeshamKuljetus Beshamiin. Ajomatkalla pysähdys Nathia Galin vuoristokylässä ja Abbottabadin kaupungissa. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 9Besham - GilgitMatka jatkuu pohjoiseen. Saapuminen Gilgitiin. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 10Gilgit - HunzaVierailu paikallisessa vuoristobasaarissa. Kuljetus Hunzaan. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 11HunzaKoko päivän tutustuminen Hunzan kaupunkiin, jolla on rikas historia. Alue on poikkeuksellisen kaunista vuoristoa. Lumiset vuorenhuiput lisäävät tunnelmaa. Vierailu Nagarin laaksossa, Hopperin jäätiköllä ja Baltitin linnoituksessa. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 12Hunza - GilgitVapaa-aikaa Hunzassa. Kuljetus Gilgitiin. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 13Gilgit - IslamabadKuljetus lentokentälle ja lento Islamabadiin. Yöpyminen hotellissa Islamabadissa.
Päivä 14IslamabadVapaa-aikaa Islamabadissa. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 15Islamabad - KarachiKuljetus lentokentälle ja lento Karachiin. Jatkolento takaisin Eurooppaan.


Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN