Kiertomatkat


Peru - Inca Trail / 6 päivää / 5 yötäMatkaohjelma
Päivä 1LimaSaapuminen Limaan, "Kuninkaiden kaupunkiin".
Päivä 2LimaKiertoajelu Liman kaupungissa sisältäen nähtävyyksiä koloniaaliselta ja modernilta ajalta, esim. Plaza Mayor, Valtiollinen palatsi, Mirafloresin ja San Idron asuinalueet ja Larcon museo, jossa voi kokea läpileikkauksen 3000 vuoden ajalta maan historiaa. Täältä löytyy antiikin ajan kulta-, hopea- ja kuuluisat eroottisen arkeologian kokoelmat. Hotelliyöpyminen Limassa.
Päivä 3Lima - CuscoAamulla siirtyminen lentäen Andien vuoriston yli Cuscon kaupunkiin. Iltapäivällä Cuscon kaupungin ja läheisten raunioiden kierros sisältäen mm. Santo Domingon katedraalin, Plaza de Armas pääkadut ja Kenkon, Puca Pucaran arkeologiset kaivaukset.
Päivä 4CuscoVierailu inkojen pyhässä laaksossa. Ennen lähtöä Chincherosin kylästä seuraamme kudontaesitystä. Seuraavaksi käydään Pisacin Espanjalaisen siirtomaa ajan kylässä jossa on markkinat joka tiistai, torstai ja sunnuntai. Muina päivinä vierailut uskonnollisille ja arkkitehtuurisille kohteille. Lounaan jälkeen vieraillaan Ollantaytambon kaupungissa ja inkalinnakkeessa. Lounas kartanossa Urubumba-joen maisemissa. Paluu Cuscoon, jossa yöpyminen.
Päivä 5Hiram BinghamAamulla siirrytään "Hiram Binghamin" luksusjunaan ja matkataan kohti Machu Picchua. Opastettu kierros pai-kan päällä, jossa jää myös omaa aikaa alueeseen tutustumiseen. Junassa nautitaan aamiaisen lisäksi neljän ruokalajin lounas cocktaileineen.
Päivä 5Cusco - LimaSiirtyminen lentäen Limaan josta jatko lento kotimaahan.

Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN