Kiertomatkat


Uusi-Seelanti - Rotourua / 7 vrkMatkaohjelma
Päivä 1
Päivä 2Saapuminen lentokentälle Christchurchiin. Vuokra-auton lunastus kentällä. Christchurch on eteläisten saarten suurin kaupunki ja täynnä nähtävää. Arkkitehtuuria historiallisia kohteita ja upeita puistoja. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 3Aamiaisen jälkeen reitti kulkee etelän alppien läpi. Matkan varrella esimerkiksi Mount Cook (3 754 m). Täältä tie jatkuu Queenstowniin, joka on tunnettu upeista vuoristo- ja järvimaisemistaan. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 4Vietä päivä lasketellen uskomattomissa maisemissa Queenstownin rinteillä. Remarkables ja Coronet Peak. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 5Vietä päivä lasketellen uskomattomissa maisemissa Queenstownin rinteillä. Remarkables ja Coronet Peak. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 6Vapaa-aikaa Queenstownissa. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 7Vietä aamupäivä rentoutuen tai ostoksilla. Kuljetus lentokentälle.

Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN