Kiertomatkat


Uusi-Seelanti / Skimba-omatoimimatka / 11 vrkMatkaohjelma
Päivä 1Saapuminen Aucklandin lentokentälle. Super Shuttle -kuljetus keskustaan. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 2Vapaa-aikaa Auklandissa. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 3Aikaisen aamiaisen jälkeen kuljetus National Maritime luonnonpuiston alueelle, meren rannalle. Ajomatka kulkee upeiden metsien ja subtrooppisen alueen läpi. Saapuminen Paihian pieneen merenrantakaupunkiin. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 4Vapaa-aikaa. Bay of Islands, jolla hotelli sijaitsee, on kaunista aluetta trooppisine puutarhoineen. Kylä on täynnä paikallisia käsityöläisiä ja satamasta purjehtivat jahdit ja kalastuslaivat. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 5Vapaa-aikaa ja rentoutumista. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 6Vapaa-aikaa ja rentoutumista. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 7Aamupäivä vapaa-aikaa. Iltapäivällä kuljetus takaisin Aucklandiin. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 8Matka Rotouruaan. Matkan varrella Waikaton ja Waitomon viljelyalueet. Tutustuminen Waitomo Glowworm-luoliin ja veneajelu kiiltomatojen hohteessa. Matka jatkuu Rotouruaan. Yöpyminen hotellissa Rotorua-järven rannalla.
Päivä 9Vapaa-aikaa. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 10Vapaa-aikaa. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 11Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle ja lento takaisin Aucklandiin.

Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN