« Etusivu « Infosivut

Tervetuloa StarlightTours-kaukomatkojen maailmaan!


Starlight Tours on erikoistunut yksilöllisesti räätälöityihin matkoihin, joiden ohjelma ja palvelut muokataan asiakkaan toiveiden mukaisiksi.

Starligh Tours on kansainvälinen yksilöllisiin ja tasokkaisiin matkustusjärjestelyihin erikoistunut matkatoimisto, erikoisalaamme ovat asiakkaidemme toivomusten mukaan räätälöidyt kokonaisuudet, yksityiskiertomatkat, sekä kiinnostavat ja korkeatasoiset pienryhmämatkat eksoottisiin ja vähän tunnettuihin kohteisiin.

Matkamme suuntautuvat aitoihin elämyksiin ja maihin, joihin massaturismin lonkerot eivät vielä ulotu. Kohdevalikoimamme kattaa yli 170 valtiota ympäri maailman – useihin kohteisiimme olemme ainoa matkanjärjestäjä pohjoismaissa!

Räätälöimme kaikkiin kohteisiimme myös yksityisiä kiertomatkoja ja lomia niin yksityisille matkustajille, kuin ryhmillekin.

Tarjoamme kaikkiin kohteisiimme myös omatoimi- ja yksityiskiertomatkoja, sekä räätälöityjä hiihto-, kaupunki- ja rantalomia. Matkoihimme sisältyvät tietysti vastaanotto lentokentällä ja avustus maahantulomuodollisuuksissa, sekä kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Majoitus ja palvelut räätälöidään asiakkan toiveiden mukaan. Omatoimimatkailijoillamme on myös mahdollisuus varata itselleen retkiä, oppaita, autoja tai muita palveluita kohteesta riippuen.

Viisumipalvelumme hoitaa hankalatkin matkustusdokumentit ja luvat ja kauttamme järjestyvät niin kohdemaiden väliset tai sisäiset lentoliput, junamatkat kuin risteilytkin!

Yksityiskiertomatkoillamme reititys ja vierailtavat kohteet suunnitellaan yhdessä matkustajan kanssa, kaikki kuljetukset ovat yksityisiä, nähtävyyksillä vieraillaan yksityisen oppaan kanssa ja hotellit valitaan asiakkaan mieltymysten mukaisesti.

Koska kysessä on nimen omaan yksityismatka, ovat myös lähtöpäivä ja matka-aika vapaasti valittavissa ja ohjelmaa voidaan muokata myös matkan aikana esimerkiksi sään tai kiinnostuksen mukaan; yksityiselle kiertomatkalle lähtijä ei ole aikataulun orja vaan oppat ja kuljettajat ovat käytössä tarvittaessa koko päivän ja aikaa jää varmasti kiinnostavimpiin kohteisiin ja nähtävyyksiin tutustumiselle. Eikä matkalla tarvitse välttämättä olla ohjelmaa lainkaan – tarjoamme luonnollisesti palvelut myös omatoimiseen kiertelyyn ja lomailuun.

Yksityinen kiertomatka omalla paikallisoppaalla avaa ovet myös paikkoihin, joihin matkustajaryhmiä tai omatoimimatkaajia ei päästetä. Paikallistuntemuksemme ja hyvät suhteemme paikallisiin toimijoihin takaavat myös joskus vaikeasti saatavat erikoisluvat mm. rajoitetuilla luonnonsuojelualueilla vierailuun, kuten esimerkiksi tiikerisafarit Intiassa ja gorillasafarit Ruandassa.

Yksityismatkalla myös palvelu on parempaa; business- tai premium-economy luokan lennot, henkilökohtainen lentokenttävastaanotto, yksityinen lentokenttäkuljetus, nopeutetut maahantulomuodollisuudet, kantajat lentokentällä, pääsy VIP-loungeihin, jonojen ohitus nähtävyyksillä ja esimerkiksi oopperalippujen, huippuravintolan tai golf tee-ajan varaus halutulle päivälle voidaan kaikki liittää osaksi matkaa. Starlight Tours hoitaa varausjärjestelyt, aikataulujen yhteensovittamiset ja etsii sopivimmat hotelli- ja kohdevaihtoehdot halutuille matkapäiville. Henkilökuntamme ymmärtää paljon matkustavien asiakkaidemme tarpeet erinomaisesti.

Monet asiakkaamme ovat tarkkoja yksityisyydestään ja Starlight Tours takaakin asiakkailleen luottamuksellisen palvelun; kohteet, reititys, lennot ja majoitus, tai vaikkapa vihkiminen ulkomailla voidaan kaikki järjestää huomiota herättämättä ja siten, että matka ja matkakohde säilyvät piilossa esimerkiksi median kiinnostukselta.

Starlight Tours tarjoaa kohteissaan aina tasokkaan paikallisen operaattorin palvelut ja neuvot ja hotellivalikoimamme kattaa maailman parhaat luksus- ja boutique-hotellit, rantaresortit, sekä lukuisan määrän historiallisia ja legendaarisia hotelleja, kuten The Raffles Singaporessa tai Waldorf Astoria New Yorkissa. Kauttamme järjestyvät myös risteilyt maailman merillä, luksus-junamatkat Afrikassa ja Aasiassa, sekä huviloiden tai vaikkapa yksityissaaren vuokra Tyyneltämereltä tai Intian valtamereltä! Valikoimamme kattaa täydet kohdepalvelut yli 170:ssa valtiossa Aasiassa, Afrikassa, Amerikassa, Karibialla ja Oceaniassa.


Tervetuloa kanssamme unelmiesi matkalle!


Toimistomme Helsingissä palvelee Mechelininkatu 16:ssa arkisin klo 09.00 - 17.00.
Puhelimitse meidät tavoittaa palvelunumerostamme 020 761 09740
Asiakaspalvelumme sähköpostiosoite on sales@starlighttours.fi


Tervetuloa Kaukomatkojen maailmaan!

PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN