Tansanian safarit
Miten?
Milloin?
Muuta...
Mt. Kilimanjaro
Yhdistele!
Esimerkkejä:
Lisätietoja:

Tansanian safarit

Monille Tansania on se ainoa oikea safarikohde Afrikassa. Serengetin tasangot, Ngorongoron kraateri, Manyara- ja Tanganjiga järvet ja Kilimanjaro-vuori sijaitsevat kaikki Tansaniassa ja luovat puitteet kiinnostaville ja monipuolisille safarimatkoille. Tansaniassa sijaitsevat Afrikan suurimmat luonnonsuojelualueet ja suurimmat villieläinpopulaatiot ja se sopii safarikohteeksi niin kokeneille harrastajile, kuin ensikertalaisille tai perheillekin.

Starlight Tours järjestää safareita Tansaniassa yhteistyössä maan johtavien eko- ja luksusoperaattorien kanssa ja palvelumme kattavat kaikki maan safarialueet ja luonnonpuistot, sekä yksityiset reservaatit ja suojelualueet.

Miten?

Tansanian safarit alkavat useimmiten Arushasta, Kilimanjaro-vuoren juurelta maan pohjoisosasta, tai Dar es Salamista, Tansanian pääkaupungista. Lennot molempiin kaupunkeihin onnistuvat Helsingistä yhdellä vaihdolla. Järjestämme Tansaniassa jatkokuljetuksen safarialueille joko maanteitse tai pienkoneella/helikopterilla. Safariajot safareillamme tehdään tarkoitusta varten suunnitelluilla safariajoneuvoilla, joista on esteetön näkyvyys luontoon. Emme missään tapauksessa käytä halpa-safarien tai pakettimatkatoimistojen suosimia japanilaisvalmisteisia pikkubusseja, tai muita näköalaa, tai viihtyvyyttä rajoittavia ratkaisuita. Safarioppaamme ovat englanninkielisiä, luonnontieteellisen koulutuksen saaneita alansa ammattilaisia.

Majoitus safareilla on tasokkaissa lodgeissa tai luksustelttojen leireissä (teltoissa wc/suihku/sähköt). Lodgejen koko vaihtelee yksityiskäyttöön varattavista enintään noin kymmenen henkilöä majoittavista intiimeistä pienistä safarimajoista luksushotellien ylläpitämiin hotellityyppisiin lodgehin. Monilla suuremmilla lodgeilla ja leireillä on myös uima-allas. Ruokailut ja ruokajuomat, sekä juomavesi safarien aikana sisältyy matkan hintaan. Katso lista käyttämistämme safarileireistä ja –lodgeista täältä.

Suosittelemme safarin pituudeksi kolmesta kahdeksaan vuorokautta ja mahdollisuuksien mukaan kahden erilaisen safarialueen yhdistämistä. Tämä antaa parhaat mahdollisuudet eri eläinlajien havainnoimiseen omassa ympäristössään ja takaa monipuolisen safarielämyksen. Katso esimerkki safaripäivän ohjelmasta täältä.

Milloin?

Tansaniassa, kuten muuallakin Itä-Afrikassa, safarikausi jakaantuu useampaan sesonkiin; suosituin ajankohta safareille on Great Migration -nimellä tunnettu kymmenien tuhansien gnu-gasellien ja seeprojen vaellus Serengetin halki kohti Masai Maraa Keniassa. Vaellus alkaa huhtikuussa ja päättyy yleensä heinäkuuhun mennessä. Sadekausi Tansaniassa kestää hutikuusta kesäkuuhun, muun osan vudoesta ollen kuivaa, joskin marras-joulukuussa on lyhyt noin kuukauden mittainen sadejakso, jonka aikana sateita saadaan satunnaisesti, mutta huomattavsti kesäsateita vähemmän.

Starlight Tours safarit ovat räätälöityjä matkoja, jotka voidaan toteuttaa asiakkaan aikataululla ja vapaavalintaisilla lähtöpäivillä kautta vuoden.

Muuta...

Starlight Tours tarjoaa räätälöityjä safaripaketteja myös valokuvauksesta kiinnostuneille, camping-safareita, melontasafereita ja erityisiä tietyn eläinlajin havainnoimiseen keskittyviä safareita. Safareihin voi liittää myös kuumailmapallolennon savannien yllä ja kauttamme järjestyy myös vihkiminen luonnon keskellä.

Mt. Kiilimanjaro

Kilimanjaro on Afrikan korkein vuori ja joka vuosi tuhannet vierailijat viettävät viikon kivuten sen huipulle. Starlight Tours järjestää kiipeilymatkoja kaiken tasoisille kiipeijöille ja ryhmille. Järjestämme ohjelmaa myös kiipeilyyn osallistumattomille ryhmän- tai perheenjäsenille, jotka voivat sillä aikaa viettää aikaa safarilla, tai jossain lähialueen rantakohteessa. Kiipeilypakettimme sisältävät kaiken tarvittavan varusteista, kantajista, oppaista ja muonituksesta alkaen. Kysy lisätietoja kiipeilystä asiakaspalvelustamme.

Yhdistele

Safarimatkan Tansaniassa voi kätevästi yhdistää rantalomaan Sansibarin, , Pemban tai Mafian saaria Tansaniassa, jotka tarjoavat monipuolisen valikoiman majoitusvaihtoehtoja "single-resort island"-tyypisistä luksushotellista lapsiystävällisiin rantaresortteihin. Sansibarin pääkaupungissa Stone Townissa tarjolla on myös upeita boutique-tyyppisiä hotelleita, jotka huokuvat kaupungin historiaa Intian valtameren ja Arabianmeren kaupankäynnin keskuksena. Tansaniasta ei ole suoria lentoyhteyksiä Intian valtameren saarikohteisiin, mutta Maurtius, Seychellit tai Malediivit voidaan kaikki yhdistää Tansanian safariin esimerkiksi Dubain kautta lentämällä – tämä sallii myös parin yön shoppailu-pysähdyksen meno- tai paluumatkalla.

Esimerkkejä:

Alla muutamia esimerkkejä safaripaketeistamme – koska kyseessä on yksilöllisesti räätälöity matka, voidaan yksityiskohdat, reititys ja matkan pituus aina muokata matkustajan toiveiden mukaisesti! Pyydä tarjous safarista asiakaspalvelustamme.

1. Manyara ja Ngorongo, 5 vrk

Matkaohjelma löytyy täältä


2. Tarangire, Ngorongoro ja Serengeti, 7 vrk

Matkaohjelma löytyy täältä


3. Best of Tanzania - safari, 8 vrk

Matkaohjelma löytyy täältä


4. Luxury Highlights from the Air – lentosafari, 8 vrk

Matkaohjelma löytyy täältä


Lisätietoja:

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme