takaisin

Filippiinit - Kiertomatka / 5 päivää

Pyydä tarjous toivomallasi matka-ajalla asiakaspalvelustamme!

Manila

Matkaohjelma
Päivä 1ManilaSaapuminen Manilaan.
Päivä 2Manila - Baguio CityLähtö Manilasta kohti Baguio Cityä. Matkalla pysähdytään Clarkissa käyden Nayong Pilipinon kulttuurihistoriallisessa teemapuistossa. Filipinon kyläkierros antaa käsityksen Filippiineistä pienoiskoossa sisältäen osia eri alueiden rakennuksista, maamerkeistä ja sankari, sekä politiikan henkilöistä. Lounaan jälkeen siirtyminen Baguio Citiin. Illallinen kaupungissa ja hotelliyöpyminen Baguio Cityssä.
Päivä 3Baguio City - Mt. DataAmerikkalainen tai filippiiniläinen aamupala. Baguio Cityn kaupunkikierros, jossa vierailut mm. katedraaliin ja markkinoille. Tutustuminen hopeaseppien ja kutojien työskentelyyn. Siirtyminen Mt. Dataan, jossa illallinen ja lodge-majoitus.
Päivä 4Mt. Data - BanaueAmerikkalainen tai filippiiniläinen aamupala. Vierailu Sagadaan, jossa nähtävyyksinä mm. Sumagingin luola ja Echo-laakso. Lounaan jälkeen reitti jatkuu vuoristomaisemissa kohti Banaueta. Matkalla pysähdys Bontocin museossa, jossa valokuvia ja eri heimojen käyttämiä autenttisia esineitä. Hotelli-illallinen ja yöpyminen Banauessa.
Päivä 5BanaueAmerikkalainen tai filippiiniläinen aamiainen. Käynti näköalapaikalla, josta näkymät "riisiterasseille", jotka luetaan maailman kahdeksan ihmeen joukkoon. Patikointi Bangan kylään, jossa tutustuminen Ifagosien elämäntapaan. Illallinen ja hotelliyöpyminen Banauessa.
Päivä 6Banaue - ManilaAmerikkalainen aamiainen. Siirtyminen kohti Manilaa. Matkalla pysähdytään Daltonin solassa.


Pyydä tarjous toivomallasi matka-ajalla asiakaspalvelustamme!

takaisin

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme