Maailmankartta


Seuraa uutuuskohteitamme Facebookissa

Tervetuloa kaukomatkojen maailmaan!

Starlight Tours on erikoistunut kiinnostaviin ja korkeatasoisiin matkoihin, eksoottisiin ja vähän tunnettuihin kohteisiin, aitoihin elämyksiin ja maihin, joihin massaturismin lonkerot eivät vielä ulotu. Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisesti räätälöityjä matkoja yli 150 valtiossa Lähi- ja Keski-idässä, Afrikassa, Aasiassa, Etelä- ja Pohjois-Amerikassa, sekä Oseaniassa.

Erinomaiset suhteemme kohdemaihimme mahdollistavat kattavan, tasokkaan ja luotettavan palvelutarjontamme myös harvinaisimmissa kohteissa. Panostamme erityisesti matkojemme ja asiakaspalveluumme laatuun - jokainen asiakkaamme on meille tärkeä ja oikeutettu henkilökohtaiseen ja kiireettömään palveluun. Lue lisää: Palvelumme »


Tervetuloa Matkamessuille 19. - 21.1.2018! Tule tapaamaan kohdeasiantuntijoitamme osastolle 7m130.


Vietnam
Vietnam on Aasian mielenkiintoisimpia matkakohteita. Maan monipuolinen historia, kulttuuri, upeat rannat ja vaihtelevat maisemat tekevät siitä erinomaisen kiertomatkakohteen. Starlight Tours tarjoaa täydet kohdepalvelut räätälöityjä yksityismatkoja, sekä ryhmämatkoja varten. Tutustustu palveluihimme Vietnamissa.

Adults Only

Overwater Bungalows

Vedenpäälliset villat ovat monen matkailijan unelma – katso kaikki kohteet, joissa vedenpäällistä majoitusta on saatavilla täältä »

Adults Only

Etsikö rauhallista lomakohdetta aikuiseen makuun? Starlight Toursin Adults Only -valikoima kokoaa yhteen vain aikuisille suunnatut hotellit ja resortit. Katso lisätiedot täältä »
Karibia

Maailman ihmeet

Victorian Putoukset, Grand Canyon, Amazon tai Great Barrier Reef – mikä maailman ihmeistä on omalla toivelistallasi seuraavana? Starlight Tours hoitaa järjestelyt kaukaisimpaankin kohteeseen. Katso listaus maailman ihmeistä täältä »

ABC-saaret

Hollannin Antillit – Aruba, Bonaire ja Curacao ovat erinomainen talvikohde aurinkoa ja kauniita rantoja etsivälle. Saarilla vallitsee kautta vuoden aurinkoinen sää ja ne tarjoavat kauniiden rantojen lisäksi monipuolisen hotellivalikoiman, turvallisen ympäristön ja eurooppalaisen infrastruktuurin. Saarille lentää helposti Miamin tai Amsterdamin kautta ja ne on helposti yhdisteltävissä pienimuotoiseksi island-hopping matkaksi, sillä lentoja on kaikilta saarilta päivittäin. Katso lisätiedot Arubasta, Curacaosta ja Bonairesta Karibia-sivuiltamme ja pyydä tarjous!

Karibia
Aruba, Bahama, Antigua.. Karibia tarjoaa upeita rantoja, tasokkaita hotelleja, hyvää palvelua ja erinomaista ruokaa, rentoa menoa, sekä kiehtovaa kreolikulttuuria!

Starlight Tours tarjoaa ainoana pohjoismaisena matkanjärjestäjänä täydet kohdepalvelut kaikilla alueen saarikohteilla. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy kohde niin perhelomaa, häämatkaa, kuin luksusta etsivällekin. Keskitymme erityisesti kohteisiin, jotka ovat charter-lentojen ja pakettimatkaajien uloittumattomissa.

Tutustu Karibian saariin ja hotellivaihtoehtoihin! Karibia »


Safarit
Starlight Tours on räätälöityjen ja tasokkaiden yksityissafarien asiantuntija. Valitse kymenistä kohteistamme ja suunnittele yhdessä asiantuntijamme kanssa ikumuistoinen safari vaikka merkkipäivän tai häämatkan kunniaksi. Yhdistele mukaan kaupunkilomaa, hiekkarantoja, golfia, luksusjunamatka tai vaikkapa viinitilavieralu. Katso safariesimerkkejä: Safarit »!

Australia ja Oseania

Starlight Tours tarjoaa nyt täydet kohdepalvelut Australiassa! Räätälöimme omatoimisia, yksityisesti opastettuja, tai pienryhmämatkoja kautta koko valtavan mantereen ja kauttamme onnistuvat myös auton tai moottoripyörän vuokraus, sisäiset lennot, junaliput, bussimatkat, viinitilavierailut, sukellusretket, risteilyt ja yhdistelmämatkat mm. Uuteen-Seelantiin, Fidzille tai Cookinsaarille!

Katso uudet reittiehdotuksemme Australiassa ja Uudessa-Seelannissa ja pyydä tarjous!

Etelä-Afrikka on laatutietoisen matkailijan unelma!

Matkavalikoimamme Etelä-Afrikassa kattaa korkeatasoiset safarit, räätälöidyt yksityiskiertomatkat, Rovos-Rail ja Blue Train -luksusjunat, viinitilakierrokset Stellenboschissa ja Franshoekissa, sekä yhdistelmämatkat naapurimaihin.
Katso lisätiedot Etelä-Afrikan lomista ja suomeksi opastetuista kiertomatkoista Etelä-Afrikka »

Räätälöidyt matkat

Suunnitteletko erilaista, yksilöllistä lomamatkaa, safaria tai kiertomatkaa? Tarvitsetko erikoispalveluita, yksityisopasta, tai muita palveluita, joiden varaaminen netistä on vaikeaa? Haluatko hemmotella läheisiäsi unohtumattomalla lomalla tai viettää merkkipäiväsi maailmalla?

Starlight Tours on erikoistunut asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityihin lomiin, eksoottisiin kohteisiin ja tasokkaisiin palveluihin. Matkusta tyylillä, nauti palveluista ja vältä massaturismin lieveilmiöt. Tustustu yli 160 valtiota kattavaan matkavalikoimaamme, matkaesimerkkeihin ja hotelleihin sivuillamme ja pyydä tarjous elämäsi matkasta!

Safari

Malediivit, Seychellit, Bazaruto, Reunion, Mauritius, Lakkadiivit, Sansibar, Fidzi, Cooksaaret, Uusi Kaledonia, Tahiti, Bora Bora...

Maailma on täynnä houkuttelevia rantalomakohteita myös omaa rauhaa ja tasokasta palvelua etsivälle matkustajalle – tutustu kohdevalikoimaamme ja lähde elämäsi lomalle tai häämatkalle! Lisää kohteita hintaesimerkkeineen: Rantalomat »

Kenia ja Tansania kutsuvat rentoutumaan safareilla ja valkoisilla hiekkarannoilla!

Todellinen Afrikka alkaaa täältä; Serengeti, Ngoron-Ngoron kraateri, Masai Mara ja Selenkayn luonnosuojelualue tarjoavat upeat puitteet loisteliaaseen safarielämykseen.
Tarjolla safareita niin lapsiperheiden, kuin hääparienkin makuun – kokeile vaikka kuumailmapallosafaria! Kaikkiin safareihimme on yhdistettävissä rantaloma Mombasassa, Malindissa tai Sansibarin maustesaarella!

Katso lisätiedot: Safarit, Kenia, Tansania, Rantalomat.

Jerusalem

Viikottaiset kiertomatkat


Starlight Tours tarjoaa nyt viikottaiset lähdöt Israeliin ja Jordaniaan. Lähdöt joka tiistai (Israel) ja sunnuntai (Jordania)

Turkish Airlines

Turkish Airlines valittiin Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi jo viidennen kerran peräkkäin. Se lentää jo yli 250 kohteeseen 110 valtiossa - Starlight Tours tarjoaa täydet kohdepalvelut näistä jokaisessa! Katso Turkish Airlinesin kohteet täältä, varaa lentosi suoraan lentoyhtiöltä ja anna Starlight Tours'n hoitaa palvelut kohteessa majoituksista, kuljetuksista ja retkistä alkaen!

Jordania

Jordania kutsuu!


Starlight Tours tarjoaa täydet palvelut Jordaniassa;
Petran mahtava kalliokaupunki,
Kuolleenmeren luksuskylpylä
ja Wadi Rumin aavikkosafarit ovat taas suomalaisten matkailijoiden ulottuvilla!
Lähtöpäivät valittavissa vapaasti! Katso lisätiedot, hinnat ja kohde-esittely täältä ja varaa matkasi - paikkoja rajoitetusti!

Englanniksi opastettu kiertomatka Jordaniassa alkaen 1399,- Lähdöt joka viikko!


Häämatkat ja vihkiminen ulkomailla

Starlight Tours on tunnettu tasokkaista häämatkoistaan ja luotettavista järjestelyistään.
Upeiden saarikohteiden ja loistohotellien lisäksi räätälöimme häämatkaelämyksiä myös seikkailua tai kulttuuria etsiville pariskunnille. Kauttamme järjestyvät myös ulkomailla vihkimiseen tarvittavat luvat, käännökset ja neuvot!
Starlight Toursin hääpalveluun voit varata henkilökohtaisen ajan. Katso lisätiedot kohteistamme ja palveluistamme täältä!

Intia

Vihkiminen Tahitilla nyt mahdollista!

Ranska on vihdoinkin suostunut Polynesian aluehallinnon pyyntöön sallia ulkomaisten turistien vihkimiset saarilla. Aiemmin voimassa ollut 30vrk asumissääntö on kumottu ja nyt vihkiminen voidaan hoitaa muutamassa päivässä!
Ranskan Polynesia on yksi maailman legendaarisimmista häämatkakohteista - nyt siis myös vihkiminen on mahdollista hoitaa Tahitilla, Moorealla, Bora Boralla tai muilla alueen romanttisilla saarilla.
Starlight Tours tarjoaa vihkimis- ja häämatkapalvelut kaikille Ranskan Polynesian saarille – katso lisätiedot kohteen esittelysivuilta ja varaa unohtumaton häämatka paratiisisaarille! Ranskan Polynesia!


Tervetuloa Starlight Toursin Intiaan!

Tarjoamme Suomen laajimman valikoiman Intian matkoja tasokkailla hotelleilla ja Finnairin suorilla lennoilla! Tutustu yksityisiin kiertomatkoihimme, matkanräätälöintipalveluumme, ylellisiin kylpylöihimme, luksushotelleihimme ja kattaviin palveluihimme Intiassa tästä linkistä.

Nyt saatavilla myös Intian sisäiset lennot, luksusjunat, hiihtokeskukset, golf-paketit, risteilyt ja rantalomat Andamaaneilla, Lakkadiiveillä, Keralassa ja Goalla!!
1.1.2010 alkaen Suomalaiset saavat Intian viisumin saavuttaessa lentokentältä – lue lisää tästä linkistä

Madventures
Luksusjunat

Starlight Tours Madventuresin matkassa!

Madventures ei juuri matkatoimiston apua kaipaa, joten Starlight Tours oli ylpeä saadessaan toimia kokeneiden travellereiden konsulttina ja matkanjärjestäjänä kolmannen tuotantokauden kohteissa, joissa reissaaminen ja kuvaaminen ilman erityisjärjestelyitä olisi ollut mahdotonta.
Starlight Tours tarjoaa ainoana suomalaisena matkanjärjestäjänä kohdepalvelut kaikissa Madventuresin matkakohteissa!
Lisätietoa osoitteesta www.madventures.tv.


Luksusjunat Etelä-Afrikassa, Intiassa ja muualla aasiassa

Luksusjunat Etelä Afrikassa, Intiassa ja Aasiassa tarjoavat kireettömän ja ylellisen vaihtoehdon tutustua maisemiin, nauttia hyvästä palvelusta ja eläytyä menneen maailman loistoon. Katso reiutit, aikataulut ja esittelyt tästä ja anna meidän räätälöidä sinulle elämäsi matka!Kaikki kohteemme:

Afganistan
Alankomaiden Antillit
Albania
Algeria
Amerikan Samoa
Angola
Anguilla
Antigua ja Barbuda
Argentiina
Armenia
Aruba
Australia
Azerbaidzan
Bahama
Bahrain
Bangladesh
Barbados
Belize
Benin
Bermuda
Bhutan
Bolivia
Bonaire
Botswana
Brasilia
Brittiläiset Neitsytsaaret
Brunei
Burkina Faso
Burma (Myanmar)
Burundi
Caymansaaret
Chile
Cooksaaret
Costa Rica
Côte d'Ivoire
Curacao
Djibouti
Dominica
Dominikaaninen Tasavalta
Ecuador
Egypti
El Salvador
Eritrea
Etelä-Afrikka
Etelä-Korea
Etelä-Sudan
Etiopia
Fiji
Filippiinit
Gabon
Gambia
Georgia
Ghana
Grenada
Guadeloupe
Guatemala
Guinea
Guinea-Bissau
Guyana
Haiti
Hawaiji
Honduras
Hongkong
Indonesia
Intia
Irak
Iran
Islanti
Israel
Itä-Timor
Jamaika
Japani
Jemen
Jordania
Kambodža
Kamerun
Kanada
Kap Verde
Kazakstan
Kenia
Keski-Afrikka
Kiina
Kirgisia
Kiribati
Kolumbia
Komorit
Kongon demokraattinen tasavalta
Kongon tasavalta
Kuuba
Kuwait
Laos
Lesotho
Libanon
Liberia
Libya
Länsi-Sahara
Madagaskar
Malawi
Malediivit
Malesia
Mali
Marokko
Marshallsaaret
Martinique
Mauritania
Mauritius
Meksiko
Mongolia
Montserrat
Mosambik
Namibia
Navassa
Nepal
Nicaragua
Niger
Nigeria
Niue
Oman
Pakistan
Palau
Panama
Papua Uusi Guinea
Paraguay
Peru
Pohjois-Korea
Puerto Rico
Päiväntasaajan Guinea
Qatar
Ranskan Guayana
Ranskan Polynesia
Réunion
Ruanda
Saba
Salomonsaaret
Sambia
Samoa
Sansibar
Suriname
São Tomé ja Príncipe
Saudi-Arabia
Senegal
Seychellit
Sierra Leone
Singapore
Sri Lanka
Saint-Barthélemy
St. Eustatius
St. Helena
St. Kitts and Nevis
St. Lucia
St. Maarten / St. Martin
St. Vincent ja Grenadiinit
Sudan
Suriname
Syyria
Swazimaa
Tadzhikistan
Taiwan
Tansania
Thaimaa
Tiibet
Togo
Tonga
Trinidad ja Tobago
Tsad
Tunisia
Turkki
Turkmenistan
Turks & Caicos
Tuvalu
UAE
Uganda
Uruguay
Uusi-Kaledonia
Uusi-Seelanti
Uzbekistan
Vanuatu
Venezuela
Vietnam
Yhdysvallat
Yhdysvaltain Neitsytsaaret
Zimbabwe


Albania Amerikan Samoa Armenia Azerbaidjan Bahrain Cookinsaaret Costa Rica Egypti Etelä-Afrikka Fiji Georgia Irak Iran Israel Jemen Jordania Kazakstan Kenia Kirgisia Kiribati Kuwait Libanon Libya Madagaskar Mosambik
Namibia Nieue Oman Papua Uusi Guinea Qatar Ranskan Polynesia Ruanda Salomonsaaret Sambia Samoa Seychellit Sri Lanka Sudan Syyria Tadzhikistan Tansania Tonga Turkki Turkmenistan Tuvalu UAE Uganda Uusi-Kaledonia Uzbekistan Vanuatu

Oheisista linkeistä, lipuista, sekä karttakuvista voit tutustua matkakohteisiimme ja -aikatauluihimme, sekä tarkkoihin matkaohjelmiin.

Osta matkavakuutus Eurooppalaiselta!

Mainos: Eurooppalainen.com (uusi ikkuna) Starlight Tours on kuluttajaviranomaisten rekisteröimä matkanjärjestäjä - olemme asettaneet kattavat takuut asiakkaidemme oikeuksien turvaamiseksi kaikissa tilanteissa.

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme