Vietnam

Vietnam on yksi maailman vanhimmista valtioista ja Aasian nopeimmin kasvavia talouksia. Miltei sadan miljoonan asukkaan valtio tarjoaa vierailijoilleen vaihtelevia maisemia pohjoisen vuoristoista etelän trooppisiin rantoihin, historiaa ja kulttuuria, suurkaupunkien sykettä, sekä lämpimän ilmaston ja pitkiä hiekkarantoja, omintakeista ja herkullista ruokakulttuuria unohtamatta.

Starlight Tours tarjoaa täydelliset kohdepalvelut koko Vietnamissa niin rantalomaa, kuin kulttuurihistoriallista kertomatkaa etsivälle. Kaikki palvelumme ja matkamme ovat yksilöllisesti räätälöityjä.

Vietnam

Suurimmat nähtävyydet

SaigonVietnamin suurin kaupunki - moderni suurkaupunki, siirtomaa-ajan historiaa ja hyvät ostosmahdollisuudet sekä monipuolinen ravintolatarjonta.
HanoiVietnamin pääkaupungin vanhat ranskalaistyyliset korttelit huokuvat historiaa.
HueKeisarillinen pääkaupunki on UNESCOn maailmanperintökohde.
Hoi AnHoi Anin vanha kaupunki on UNESCOn maailmanperintökohde.
Halong BayAlueen kalliomuodostelmat kohoavat meren ylle luoden upeat maisemat, jotka avautuvat parhaimmin risteilyllä.
DalatVuoristokaupunki, joka tunnettiin yläluokan kesänviettopaikkana. Upeat maisemat mäntymetsineen ovat näkemisen arvoiset.
My SonMuinainen hindutemppelien kompleksi Danangin lähellä.
Mekong-joen deltaKaunista luontoa, kelluvia markkinoita ja perinteistä elämänmenoa hitaasti virtaavalla joella risteillen.
SapaKiinan rajalla sijaitseva vuoristokaupunki keskellä jylhiä maisemia ja riisinviljelyterasseja on yksi Vietnamin kulttuurillisesti monimuotoisimpia alueita useine vähemmistokansallsuuksineen.

Lisätietoa Vietnamin nähtävyyksistä täältä.

Aktiviteetit

Golf, purjelautailu, kite-surfing, snorkkelointi, sukeltaminen.
Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Rannat

Vietnamin parhaat rantakohteet sijaitsevat Con Daon ja Phu Quocin saarilla, sekä Da Nangin, Quy Nhonin ja Hoin Anin ympäristössä maan keskiosan rannikolla. Myös massaturismikohteina tunnettujen Nha Trangin ja Phan Tietin/Mui Nen rannat ovat myös paikoitellen upeita, joskin melko täysiä sesonkiaikoina.

Paras matkustusajankohta

Helmikuusta huhtikuuhun ja elokuusta lokakuuhun, maan keskiosissa on kuivaa ja aurinkoista myös kesäkuukausina, jolloin pohjoisessa ja etelässä on sadekausi. Joulun ja vuodenvaihteen aikana maan eteläisin osa - erityisesti Phu Quocin ja Con Daon saaret - nauttivat auringosta muun Vietnamin peittyessä monsuunipilviin.

Yhdistelmät muide kohteiden kanssa

Vietnamin kiertomatkaan voi kätevästi yhdistää naapurimaista Kambodzan ja erityisesti Siem Reapin kaupungissa siajitsevan Angkor Watin temppelialueen, jonne on hyvät ja nopeat lentoyhteydet Vietnamin suurimmista kaupungeista. Vietnamin matkaan voi myös yhdistää vierailun Taiwanissa, Laosissa, tai vaikkapa Filippiineillä. Sekä meno, että paluulennolle voidaan myös lisätä pysähdys jossain Aasian suurkaupungissa, esimerkiki Hong Kongissa. Räätälöimme matkareitin lentoineen aina asiakaskohtaisesti.

Suositellut hotellit

Valikoimamme kattaa satoja hotelleja Vietnamissa. Suosittelemme erityisesti tasokkaita ja yksilöllisiä boutique-hotelleja, huipputason luksushotelleja ja -resortteja, sekä historiallisia hotelleja ja pyrimme välttämään pakettimatkatoimistojen ja suurten ryhmien käyttämiä resortteja. Alla suosikkimme kohteittain:

SaigonThe Rex Hotel
HanoiSofitel Metropole
HueLa Recidence
Hoi AnTa Nam Hai
Halong BayParadise Cruises
Do NangIntercontinental Sun Peninsula
Con DaoSix Senses Con Dao
Phu QuocSalinda Resort
Nha TrangSix Senses Ning Van Bay
Mui NeAnantara Mui Ne Resort
Ho TramThe Sanctuary
Quy NhonAvani Resort

Suositellut matkaohjelmat

Räätälöimme matkat aina asiakkaamme mieltymysten ja toiveiden mukaan. Matkan pituus, ajankohta, käytetyt hotellit, vierailtavat kohteet ja aikataulu ovat aina räätälöitävissä. Kaikki kuljetukset matkoillamme ovat yksityisiä, omalla autolla ja kuljettajalla, ja retket oman yksityisoppaan seurassa.

Alla muutamia suosittuja matkaohjelma-esimerkkejä Vietnamiin – pyydä omien mieltymystesi mukaan räätälöity tarjous asiakaspalvelustamme!

Vietnam - kiertomatka, 14 päivää

Matkaohjelma löytyy täältä

Vietnam - kiertomatka, 11 päivää

Matkaohjelma löytyy täältä

Thaimaa - Kambodza - Vietnam Golf, 8 päivää

Matkaohjelma löytyy täältä


Kysy myös golfmatkoja, pohjoisen Vietnamin kiertomatkoja, Mekong-joen risteilyjä tai sotahistoriateemaisia kiertomatkoja (mm. Dien Bhien Phu). Kauttamme saatavilla myös Vietnamin sisäiset lento- ja junaliput.

Kartta latatuu...

Paikallisia sanomalehtiäStarlight Tours tarjoaa täydet kohdepalvelut. Pyydä tarjous tai lisätietoja asiakaspalvelustamme.

 

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme