Hawaiji

Hawaiji (Hawaijiksi Moku´aina o Hawai´i) on Yhdysvaltain nuorin osavaltio ja se sijaitsee keskellä Tyyntä valtamerta. Osavaltio muodostuu sadoista saarista, joista suurimmat ovat kahdeksan pääsaarta; Nihau, Kauai, Oahu, Molokai, Lanai, Kahoolawe, Maui ja Hawaii. Hawaiji oli itsenäinen valtio vuoteen 1898 jolloin se liitettiin Yhdysvaltoihin territoriona. Hawaiji sai täydet osavaltion oikeudet vuonna 1959.

Hawaijin ilmasto on trooppinen ja se tarjoaa hyvät puitteet paratiisimaiseen lomailuun kehittyneen infrastruktuurinsa ja hyvien yhteyksiensä ansiosta. Hawaiji tunnetaan erityisesti häämatka- ja surffauskohteena, mutta saarten monimuotoinen luonto tarjoaa elämyksiä myös mm. sukeltajille.

Hawaiin pääsaarilla on myös hyvät puitteet ja monipuolinen golfkenttätarjonta.


Yhdysvallat


Starlight Tours räätälöi matkoja kaikille Hawaijin saarille – kauttamme ovat varattavissa niin hotellit, huvilat, risteilyt, sisäiset lennot ja vene- tai helikopterikuljetukset, purjeveneet, kuin golf kierrokset ja vaikkapa surffauskurssitkin.

Lomaan Hawaijilla on helppo yhdistää pysähdys esim. New Yorkissa, Los Angelesissa, tai Las Vegasissa. Hawaijille on myös mahdollista lentää maapalloa toiseen suuntaan kiertäen ja yhdistää matkaan pysähdys Tokiossa!

Katso myös Hawaijin turmismisivut osoitteessa www.gohawaii.com

Katso esimerkkejä hotellitarjonnastamme Hawaijilla ja pyydä tarjous matkasta asiakaspalvelustamme.Kartta latatuu...


Räätälöi matka »   Tai pyydä tarjous: Yhteystiedot »

 

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme