&

Saint Christopherin ja Nevisin federaatio

St. Kitts & Nevis on kahden pääsaaren muodostama itsenäinen liittovaltio keskisellä Karibialla. Saaret tunnetaan kauniiden rantojensa lisäksi erityisesti tasokkaista majoitusvaihtoehdoistaan sekä luksusvilloistaan ja –hotelleistaan.

St. Kitts & Nevis


St. Kitts & Nevis on tietoisesti pyrkinyt välttämään massaturismia ja saaret ovatkin onnistuneet säilyttämään vanhan ajan Karibian kiireettömän ja ystävällisen rennon ilmapiirin. Saarelle ei tehdä pakettimatkoja, saati charter-lentoja ja palvelut hoituvat brittiläisen kohteliaaseen tyyliin. Saaret ovat suosittu hääkohde – kuten paikalliset jaksavat muistuttaa, myös Amiraali Nelson vietti häänsä saarella aikanaan.

Kartta latatuu...


St.Kitts & Nevisin valtion on pitänyt huolta myös vanhoista rakennuksista; pääkaupunki Charslestown on valittu usein Karibian alueen kauniimmaksi kaupungiksi ja sen siirtomaa-aikaiset puurakennukset ovat säilyneet eheinä ja jatkuvassa käytössä olevana kokonaisuutena. Kansainvälinen lentokenttä sijaitsee St.Kittsin saarella, josta Nevikselle siirrytään joko pienkoneella tai laivalla. Rantalomailun ja vesiurheilun lisäksi saaret ovat purjehtijoiden suosiossa ja purjeveneitä on vuokralla niin kokeneille purjehtijoille, kuin ensikertalaisillekin.

Starlight Tours tarjoaa St. Kittsillä ja Nevisillä täydet kohdepalvelut. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.

KieliEnglanti
Väkiluku55 000
Pinta-ala260 km2
ValuuttaItä-Karibian dollari
Miten lennetäänLontoon, Miamin tai New Yorkin kautta
Stop-over
-suositus
New York tai Miami
LaivayhteydetSt. Kittsin ja Nevisin välillä
YhdisteleAntigua & Barbuda
Vihkiminen kohteessaOnnistuu
GolfiaEi
Paras aika matkustaaTammi-toukokuun tai marras-joulukuun välillä
Lisätietoawww.nevisisland.com


Räätälöi matka »   Tai pyydä tarjous: Yhteystiedot »

 

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme