Bermuda

Bermuda on Iso-Britannian merentakainen territorio, joka sijaitsee noin tuhat kilometriä Yhdysvaltain rannikosta itään. Alue on Britannian vanhin jäljellä oleva siirtomaa ja se on kuulunut maalle vuodesta 1609 saakka.

Bermuda


Vaikka Bermuda sijaitsee huomattavasti muita Karibian saarikohteita pohjoisempana, lämmittää sen ohitse kulkeva Golf-virta ilmaston siten, että subtrooppisen saaren keskilämpötila on keskikesällä hieman alle 30 astetta ja talvikuukausinakin noin 20 astetta. Myös ympäröivä meri pysyy virtauksen avulla uimalämpöisenä läpi vuoden.

Bermuda onkin muodostunut erityisesti golfareiden suosikiikohteeksi hyvien kenttiensä ja leudon talvi-ilmastonsa johdosta.

Kartta latatuu...


Bermuda tarjoaa hieman erilaisen saarilomaelämyksen; vahva brittiläisvaikutus, tasokkaat palvelut, massaturismin puuttuminen ja miltei autiot kauniit hiekkarannat yhdistettynä länsimaiseen infrastruktuuriin, erinomaisiin ravintolapalveluihin ja läntisen pallonpuoliskon alhaisimpiin rikostilastoihin tekevät Bermudasta erinomaisen lomakohteen, jossa erilaiset vesiurheilumahdollisuudet, meriakvaariot, useat vanhat linnnoitukset ja tietysti kauniit hiekkarannat täydentävät saaren tarjontaa laatutietoiselle matkailijalle.

Starlight Tours tarjoaa Bermudalla täydet kohdepalvelut. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.

KieliEnglanti
Väkiluku65 000
Pinta-ala110 km2
ValuuttaBermudan dollari tai Yhdysvaltain dollari
Miten lennetäänLontoon tai New Yorkin kautta
Stop-over
-suositus
New York tai Lontoo
LaivayhteydetEi
YhdisteleBermuda sijaitsee kaukana muista Karibian saarista ja lentoyhteydet kulkevat USA:n kautta. Bermudan matkan voi hyvin yhdistää lomaan Floridassa tai New Yorkissa.
Vihkiminen kohteessaOnnistuu
GolfiaKyllä, useita hyvätasoisia kenttiä
Paras aika matkustaaRantaloma: Touko-marraskuun välillä
Golf: Loka-toukokuun välillä
Lisätietoawww.gotobermuda.com

Hotelleja Bermudalla

Coco Reef  Coco Reef
The Fairmont Hamilton Princess  The Fairmont Hamilton Princess
The Fairmont Southampton  The Fairmont Southampton
9 Beaches Resort - overwater!  9 Beaches Resort - overwater!


Räätälöi matka »   Tai pyydä tarjous: Yhteystiedot »

 

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme