Aruba

Aruba on itsehallinnollinen osa Alankomaiden kunigaskuntaa ja saaren väestöllä on Alankomaiden kansalaisuus. Saari sijaitsee vain noin 25 kilometrin päässä Venezuelan rannikosta ja on osa Pienten Antillien saariketjua ja niin sanottuja ABC-saaria.

Aruba


Aruba on nimeltään varmasti yksi tunnetuimmista Karibian saarista ja sen nimi herättää mielikuvia valkoisista hiekkarannoista, palmuista ja kirkkaansinisestä merestä. Tätä kaikkea Aruba luonnollisesti tarjoaakin!

Saaren kautta vuoden lämmin ja kuiva ilmasto, tuulensuojainen länsirannikko valkohiekkaisine rantoineen ja sijainti niin sanotun ”hurrikaanivyöhykkeen” eteläpuolella, sekä hollantilaistyyppinen vapaamielisyys tekevät Arubasta yhden Karibian suosituimmista lomakohteista. Aruba tarjoaa matkailijoille monipuolisen valikoiman majoitusvaihtoehtoja apartementos-tyyppisistä huoneistoista luksushotelleihin.

Kartta latatuu...


Aruba tunnetaan erityisesti häämatkakohteena, mutta saarelta löytyy mukavia paikkoja myös perhelomalle tai vesiurheilun harrastajalle. Saari, lempinimeltään ”One Happy Island” tunnetaan myös Karibian turvallisimpana paikkana. Aruba ei peri ostoksista veroja ja on viime vuosina kehittänyt itsestään myös shoppailijan paratiisia; saarelta löytyy hyvinvarusteltuja ostoskeskuksia ja putiikkeja ja hinnat ovat erittäin edulliset. Myös pääkaupingin Oranjestadtin yöelämä klubeineen ja kasinoineen on tutustumisen arvoinen ja monien mielestä koko Karibian alueen paras.

Starlight Tours tarjoaa Aruballa täydet kohdepalvelut. Pyydä tarjous tai lisätietoa asiakaspalvelustamme.

KieliHollanti, englanti
Väkiluku180 000
Pinta-ala102 km2
ValuuttaAruban Florintti, Euro, Yhdysvaltain dollari
Miten lennetäänAmsterdamin, Lontoon tai New Yorkin kautta
Stop-over
-suositus
New York
LaivayhteydetEi
YhdisteleABC-saarten kierros onnistuu kätevästi paikallislennoilla; Aruba – Bonaire – Curacao, meno Amsterdamin kautta suoraan Aruballe ja paluulento Curacaolta.
Vihkiminen kohteessaOnnistuu
GolfiaKyllä, yksi täysimittainen ja kaksi 9-reikäistä kenttää
Paras aika matkustaaLäpi vuoden
Lisätietoawww.aruba.com


Räätälöi matka »   Tai pyydä tarjous: Yhteystiedot »

 

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme