Saint Vincent ja Grenadiinit

St. Vincent ja Grenadiinit on saariryhmä eteläisellä Karibialla – itsenäinen saarivaltio koostuu 32 saaresta, jotka tarjoavat vierailijalle yhden Karibian ylellisimmistä lomakohteista. Saaret ovat profiloituneet luksusmatkakohteeksi ja tarjolla on majoitusta luksushotelleista aina yksityisiin saariin ja ylellisiin huviloihin omalla henkilökunnalla.

Saint Vincent ja Grenadiinit


St. Vincentin sanotaan usein olevan Karibian kauneinta aluetta ja sen palmujen reunustamat hiekkarannat, turkoosi meri, massaturismin puuttuminen ja pienten saarten ja resorttien tarjoama yksityisyys, sekä hyvät ja tasokkaat palvelut ovatkin tehneet siitä Hollywood-tähtien ja kuninkaallisten suosikkikohteen.

St.Vincentin pääsaarta ympäröivät Karibian alueen pisin koralliriutta, toimiva tulivuori, lukuisat upeat vesiputoukset sekä monipuoliset vesiurheilu- ja veneenvuokrausmahdollisuudet antavat mahdollisuuden myös aktiiviseen lomailuun luontoretkeilyn tai sukelluksen merkeissä.

Kartta latatuu...


St.Vincentille ei ole suoria lentoja Euroopasta tai USA:sta, mikä entisestään lisää saarten houkuttelevuutta tasokasta ja turistijoukkoja karttavan, laatutietoisen matkailijan silmissä.

Starlight Tours tarjoaa St. Vincentillä ja Grenadiineilla täydet kohdepalvelut. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.

KieliEnglanti
Väkiluku110 000
Pinta-ala360 km2
ValuuttaItä-Karibian dollari
Miten lennetäänLontoon tai New Yorkin kautta, lisäksi välilasku Barbadoksella tai Saint Lucialla. Pienemmille saarille jatkettaessa yli-yön-pysähdys pääsaarella.
Stop-over
-suositus
New York tai Lontoo
LaivayhteydetSäännöllinen lauttaliikenne kahdeksan suurimman saaren välillä
YhdisteleBarbados, St. Lucia
Vihkiminen kohteessaOnnistuu
GolfiaYksi täysimittainen kenttä Canouanin saarella
Paras aika matkustaaTammi-toukokuun tai loka-joulukuun välillä
Lisätietoawww.discoversvg.com


Suosittelemme St. Vincentillä ja Grenadiineilla etenkin näitä hotelleja »

Räätälöi matka »   Tai pyydä tarjous: Yhteystiedot »

 

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme