Dominican liittovaltio

Dominica poikkeaa naapureistaan itäisellä Karibialla, sillä saari on sekä vuoristoinen, että tiheiden sademetesien peittämä. Dominica on välttynyt ylenpalttiselta turismilta ja saaren viehätys perustuukin sen koskemattomaan luontoon, vaellusreitteihin sademetsissä ja upeisiin vesiputouksiin, jokiin, kraaterijärviin, ja muihin luonnonmuodostelmiin.

Dominica


Saaren poikki risteilee miltei 500km pitkä vaellusreittien verkosto joka tarjoaa luonto- tai lintuharrastajille mahdolisuuden tutustua alueen yli 170 lintulajiin, yli tuhanteen kasvilajiin ja saarella villinä kasvaviin 74 orkidealajikkeeseen. Saaren metsäreiteillä on turvallista vaeltaa, sillä Dominicalla ei esiiny lainkaan myrkyllisiä tai vaarallisia hyönteisiä tai matelijoita.

Kartta latatuu...


Dominica on myös oiva sukelluskohde, erityisesti ”Champagne Reef”-nimellä kulkeva vedenalaisten lähteiden luoma kuplaverho ja sen alueella esiintyvä merihevoset ovat suosittu kuvauskohde. Dominica on Karibian saarista lähimpänä ”vanhan ajan Karibiaa” ja saarta suositellaanin erityisesti kokeneemmille ja aktiviteetteja etsiville matkailijoille, jotka kaipaavat muuta kuin perinteistä rantalomaa; se tarjoaa myös mielenkiintoisen pysähdyspaikan saarihyppelylle Martiniquen ja Guadeloupen välillä.

Starlight Tours tarjoaa Dominicalla täydet kohdepalvelut. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.

KieliEnglanti, kreoli, ranska
Väkiluku72 000
Pinta-ala750 km2
ValuuttaItä-Karibian dollari
Miten lennetäänAntiguan, Barbadoksen, St.Martinin, San Josen tai St.Lucian kautta
Stop-over
-suositus
New York
LaivayhteydetGuadeloupe ja Martinique
YhdisteleGuadeloupe ja Martinique laivalla
Vihkiminen kohteessaOnnistuu
GolfiaEi
Paras aika matkustaaTammi-huhtikuun tai loka-joulukuun välillä
Lisätietoawww.discoverdominica.com


Suosittelemme Dominicalla näitä hotelleja »

Räätälöi matka »   Tai pyydä tarjous: Yhteystiedot »

 

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme