Belize

Belize sijaitsee Jukatanin niemimaalla, Meksikon ja Guatemalan välissä. Maalla on pitkä rannikko ja useita saaria Karibianmerellä, jotka tarjoavat upeita rantoja, sukellus- ja snorklausmahdollisuuksia, sekä omaa rauhaa yhdessä Karibian alueen vähiten tunnetussa kohteessa.

Belize


Belize, entinen Brittiläinen Honduras, on Väli-Amerikan ainoa englanninkielinen valtio ja sen historia Britannian siirtomaana, merirosvojen tukikohtana ja Maya-valtakunnan osana tekevät siitä yhden alueen kiinnostavimmista vierailukohteista. Belize tarjoaa matkailijalle sademetsiä, Maya-kulttuurin raunioita, sekä lukuisia pieniä paratiisisaaaria koraliriuttoineen – läntisen pallonpuoliskon suurin riutta sijaitsee Belizessä ja Light House Reefin Great Blue Hole on yksi maailman halutuimmista sukelluskohteista. Erityisesti rannikon edustalla sijaisteva San Pedron saari, ”La Isla Bonita” ja Ambergis Caye houkuttelevat kauniilla maisemillaan, rannoillaan ja hitaalla elämänmenollaan, sekä tasokkaalla hotellitarjonnallaan.

Kartta latatuu...


Belizessä lomailun voi helposti jakaa mantereen sademetsiin ja Maya-kulttuuriin tutustumisen ja rantalomailun kesken ja pikkusaaret ovat kuin luotuja häämatkan viettoon. Belize tunnetaan varsinkin Yhdysvalloissa julkisuutta vapaa-ajallaan välttelevien tähtien lomakohteena; kuuluisuudet Gene Simmonsista Francis Ford Coppolaan ovat löytäneet Belizestä itselleen piilopaikan, jälkimmäinen ihastui paikkaan niin, että perusti Belizeen oman hotellin. Aktiviteeteja Belizessä riittää: patikointi, viidakko- tai jokiretket sademetsissä kanootilla tai renkailla kelluen, ratsasturetket ylämailla ja niin edespäin. Belize on Karibian monipuolisin matkakohde.

Starlight Tours tarjoaa Belizessä täydet kohdepalvelut. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.

KieliEnglanti, Espanja
Väkiluku350 000
Pinta-ala23 500 km2
ValuuttaBelizen dollari tai Yhdysvaltain dollari
Miten lennetäänMiamin, Atlantan, Houstonin tai New Yorkin kautta
Stop-over
-suositus
New York, Miami, Cancun
LaivayhteydetEi
YhdisteleBelize on helppo yhdistää lomaan Meksikossa (Cancun) tai Guatemalassa; ensin Maya-kohteilla, kuten Chichén Itzálla vieraillen ja sitten Belizen paratiisirannoilla rentoutuen.
Vihkiminen kohteessaOnnistuu
GolfiaKyllä, yksi kenttä pääkaupungisa, Belmopanissa
Paras aika matkustaaTammi-huhtikuun tai marras-joulukuun välillä
Lisätietoawww.www.travelbelize.org


Räätälöi matka »   Tai pyydä tarjous: Yhteystiedot »

 

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme