Seychellien tasavalta

Seychellien tasavalta eli Seychellit on saarivaltio Intian valtameressä noin 1600 kilometriä Afrikan mantereesta itään. Seychellit koostuu noin 115 saaresta, joista 33 on asuttuja. Se on väkiluvultaan Afrikan pienin valtio.

Seychellit tunnetaan erityisesti luksusloma- ja häämatkakohteena ja saarilla onkin monipuolinen valikoima tasokkaita resortteja, boutique hotelleja ja luksusvilloja - unohtamatta useita yksityissaaria, joita mm. useamman valtion kuninkaalliset ovat valinneet häämatkakohteekseen.

Seychellit

Starlight Tours tarjoaa täydet kohdepalvelut Seychelleillä; kauttamme järjestyvät majoitus, kuljetukset (myös yksityiset helikopteri- ja vesitasokuljeukset) ja tarvittaessa veneen vuokraus, miehistöllä tai ilman.

Starlight Toursin hääpalvelun kautta on helppo järjestää myös häät, tai intiimi vihkimistilaisus Seychelleillä. Katso lisätiedot häämatkat-sivultamme ja pyydä tarjous matkasta yhteen maailman halutuimmista saarikohteista.

Rantaloma tai häämatka Seychelleillä voidaan kätevästi yhdistää kaupunkilomaan Dubaissa, safariin Keniassa, Etelä Afrikassa tai Tansaniassa tai vaikkapa vierailuun jollain toisella Intian valtameren saarikohtella, kuten Mauritiuksella tai Reunionilla!

Lisätiedot ja yksilöllinen tarjous asiakaspalveustamme sales@starlighttours.fi tai puhelimitse 020 761 9740.

Kartta latatuu...


Räätälöi matka »   Tai pyydä tarjous: Yhteystiedot »

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme