St. Martin / St. Maarten

Saint Martin / Sint Maarten on Ranskan ja Alankomaiden jakama saari keskisellä Karibialla, puolet saaresta on Ranskan hallintoaluetta ja toinen puoli Alankomaiden merentakainen maakunta. Kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Alankomaiden puoleisessa osassa. Saari on yksi suosituimmista lomakohteista Karibialla erityisesti kauniiden rantojensa, hyvän infrastruktuurinsa ja erinomaisten lentoyhteyksiesnä ansiosta - lisäksi saaren verovapaan aseman luoma edullinen hintataso on tehnyt St.Martinista Karibian alueen johtavan shoppailupaikan, kansainvälisiä merkkituotteita, karibialaisia laaturommeja, sikareita ja elektroniikkaa on tarjolla suhteellisen edullisesti.

St. Maarten


Saari tarjoaa laajan valikoiman hyvätasoisia resortteja, boutique-tyyppisiä hotelleja, sekä hyvät mahdollisuudet purjeveneen vuokraukseen.

St.Martin/Maarten on helppo ja hyvä lomakohde itsessään, erityisesti ensi kertaa Karibialla vierailevalle, rentoa rantaelämää, ostoksia ja yöelämää etsivälle, mutta se soveltuu hyvin myös saarihyppelyn aloitus- tai lopetuspaikaksi, sillä hyvät lentoyhteydet muualle Karibialle, sekä suorat lennot Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan ja mahdollisuus liikkua vuorolaivoilla naapurisaarille tekevät siitä alueellisen liikenteen solmukohdan.

Kartta latatuu...


Starlight Tours tarjoaa St. Martinilla ja St. Maartenilla täydet kohdepalvelut. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.

KieliHollanti, ranska
Väkiluku76 000
Pinta-ala87 km2
ValuuttaEuro, Guilder, Yhdysvaltain dollari
Miten lennetäänAmsterdamin, Pariisin tai New Yorkin kautta
Stop-over
-suositus
New York
LaivayhteydetAnguilla, St. Barts
YhdisteleAnguilla, St. Barts, Antigua
Vihkiminen kohteessaOnnistuu
GolfiaKyllä, yksi täysimittainen kenttä
Paras aika matkustaaTammi-toukokuun tai marras-joulukuun välillä
Lisätietoawww.stmartinisland.com


Räätälöi matka »   Tai pyydä tarjous: Yhteystiedot »

 

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme