StarlightTours

StarlightTours on suomalainen, erityisesti Lähi-idän matkoihin erikoistunut matkatoimisto. Tarjontamme kattaa myös Keski-Aasian, Afrikan, Oceanian, sekä Euroopan vähemmän tunnettuja kohteita sekä tilaus-, hiihto-, sukellus- ja seikkailumatkoja ympäri maailmaa. Kauttamme pääset myös tehokkaille kielikursseille aitoon ympäristöön.

StarlightTours järjestää myös yritysten ja yhteisöiden palkinto- ja konferenssimatkat lennoista majoituksiin ja vapaa-ajan aktiviteetteihin. Räätälöimme toiveidenne mukaisen loman myös yksityishenkilöille tai pienemmille ryhmille - viimeistä yksityiskohtaa myöten. Järjestämme tarvittaessa myös infotilaisuuksia matkalle lähteville ryhmille tai kohdemaihimme pidemmäksi aikaa muuttaville, sekä autamme käytännön järjestelyissä kuten asunnon etsinnässä.

StarlightTours:in laaja-alainen asiantuntemus ja kattava kontaktiverkko kohdealueillamme ovat palveluksessanne jo ennen matkaanne. Matkajohtajiemme, oppaidemme sekä muun henkilökuntamme kielitaito sekä kokemus kohdemaista ovat omiaan takaamaan ikimuistoisen ja turvallisen lomakokemuksen.

Asiakkaittemme turvallisuus ja tyytyväisyys on meille tärkeää ja siksi testaamme tarkkaan tarjoamamme reitit, palvelut, hotellit ja kuljetuskaluston ja kelpuutamme vain tiukat standardimme täyttävät paikalliset yhteistyökumppanit vastaamaan asiakkaidemme viihtyvyydestä matkan aikana.

Vuonna 2006 perustettu Starlight Tours on osa TS Enterprises Oy:tä. Vastuullisena matkanjärjestäjänä olemme luonnollisesti mukana myös Kuluttajaviraston valmismatkarekisterissä (numero: 2145/07/Mj) ja asetamme asiakkaidemme suorittamista ennakko maksuista 100 % vakuudet Kuluttajavirastolle valmismatkalain mukaisesti.

Starlight Tours on Jordanian johtavan matkanjärjestäjän Discovery Ltd:n virallinen edustaja Pohjoismaissa. Discovery Ltd:llä on kattava kokemus kohdepalveluiden tuottamisesta eurooppalaiselle ja amerikkailaiselle asiakaskunnalle ja yhtiö on niittänyt mainetta erityisesti kokous-, incentive- ja VIP järjestelyillään. Discovery on vastaanottanut useita kansainvölisä palkintoja ympäristön huomioon ottavasta lähestymistavastaan ja paikallisia kulttuuriperinteitä tukevista toimistaan. Vuonna 2008 Discovery valittiin yksinoikeudella järjestämään Pavarottin spektaakkelimainen muistokonsertti Petran kallioon louhitussa muinaiskaupungissa, joka on myös UNESCO:n maailmanperintökohde. Starlight Tours tarjoaa Discoveryn palveluita Jordaniassa sekä yksityishenkilöille, että matkatoimistoille.

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme