Egyptin arabitasavalta

Egyptin arabitasavalta eli Egypti (arabiaksi Misr) on Pohjois-Afrikassa sijaitseva valtio. Sen naapurivaltioita ovat Israel koillisessa, Libya lännessä ja Sudan etelässä. Pohjoisessa Egypti rajautuu Välimereen ja idässä Punaiseen mereen.


Egypti
Suurenna kuva... Suurenna kuva... Suurenna kuva... Suurenna kuva... Suurenna kuva... Suurenna kuva... Suurenna kuva... Suurenna kuva... Suurenna kuva... Suurenna kuva...

Kartta latatuu...Omatoimiset Niilin Risteilyt ja Golf Kairo & Golf Taba

Purjehdi loistoluokan jokilaivalla ylös ikuista Niiliä tai yhdistä risteilyyn golf- tai kaupunkiloma pyramidien varjossa. Tarjolla on useita vaihtoehtoja ja reittejä. Esimerkiksi 8 vrk ***** hotelli ja golf paketti Kairossa yhdistettynä luksusristeilyyn Niilillä liityntä- ja lentokenttäkuljetuksineen yhteensä alkaen € 1195,- / matkustaja (2hh) + lennot.
5 vrk Deluxe golfpaketit Kairossa ***** hotellissa kuljetuksineen alkaen € 559,- / matkustaja (2hh) + lennot.
Egypti - Yksityiskiertomatka, 12 päivää

Egyptin loistelias yksityiskiertomatka kattaa maan kuuluisimmat nähtävyydet; Gizan Sfinksin ja Pyramidit, Kairon basaarit, Luxorin temppelit, Kuninkaiden laakson ja Assuanin padon. Matkaan sisältyy myös risteily Niilillä loistoluokan jokilaivalla, jonka kannelta voi ihailla ohi lipuvia maisemia vaikka uima-altaassa istuen. Retkillä on mukana oma englanninkielinen opas ja kaikki kuljetukset ovat yksityiskuljetuksia. Hotellimme edustavat kansainvälisen tason luksusta, emmekä käytä massamatkailuun suunniteltuja turistihotelleja.
Tarkempi matkaohjelma löytyy täältä.Egypti - Kairo, 5 päivää

Kaupunkiloma Kairossa on loistava tapa nähdä Egyptin kuuluisimmat nähtävyydet Gizan pyramidit ja Sfinksi, sekä tutustua Egyptiläiseen museoon ja Kairon basaareihin. Jotta nähtävyyksistä saisi irti kaiken, on retkillä on mukana oma englanninkielinen opas vain sinua tai ryhmäänne varten ja kaikki kuljetukset ovat yksityiskuljetuksia omalla ilmastoidulla autolla. Hotellimme edustavat kansainvälisen tason luksusta, emmekä käytä massamatkailuun suunniteltuja turistihotelleja.
Tarkempi matkaohjelma löytyy täältä.Räätälöi matka »   Tai pyydä tarjous: Yhteystiedot »

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme