HOTELLIT

Egyptissä on pitkät perinteet turismista ja maassa on paljon tasokkaita hotelleita.

StarlightTours käyttää ja suosittelee vain hotelleja jotka takaavat hyvän palvelun ja rentouttavan kokemuksen lomallasi.

Egyptissä käytämme seuraavia hotelleja:

Kairo

Cataract Pyramids Resort  Cataract Pyramids Resort (5*) Marriot Hotel Cairo  Marriot Hotel Cairo (5*)
Four Seasons - First Residence  Four Seasons - First Residence (5*) Four Seasons - Nile Plaza  Four Seasons - Nile Plaza (5*)


Alexandria

Helnan Palestine Hotel  Helnan Palestine Hotel (5*) Sheraton Alexandria  Sheraton Alexandria (5*)


Luxor

Sheraton Hotel Luxor  Sheraton Hotel Luxor (5*)


Sharm el-Sheikh

Ritz-Carlton Resort Sharm El Sheikh  Ritz-Carlton Resort Sharm El Sheikh (5*) Sheraton Sharm Hotel and Resort  Sheraton Sharm Hotel and Resort (5*)


Hurghada

Sheraton Miramar Resort Hurghada  Sheraton Miramar Resort Hurghada (4*)
Useita muita vähintään 4* -hotelleja.


StarlightTours välittää huoneita muihinkin Egyptiläisiin hotelleihin, myös yksityisille matkailijoille, pyydä tarjous tästä linkistä.

KULJETUKSET:

Tieliikenne on Egyptissä vaarallisen tuntuista tottumattomalle emmekä suosittele auton vuokraamista ilman kuljettajaa. Käytämme kaikkiin kuljetuksiimme ja retkiimme uusia, hyväkuntoisia, ilmastoituja ja turvavöillä varustettuja tila-autoja, pikkubusseja tai linja-autoja. Kaikki kuljettajamme ovat kokeneita ja turvallisuustietoisia ammattilaisia.

StarlightTours vuokraa ja välittää henkilö- ja tila-autoja, sekä pikkubusseja kuljettajalla myös yksityisille matkailijoille, pyydä tarjous tästä linkistä.

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme