takaisin

Yksityiskiertomatka / 12 vrk

Hinta 2h-huoneessa alkaen € 1699,00/henkilö + lennot alkaen €599,00 (sis.verot)
Hinta 1h-huoneessa € 2499,00/henkilö + lennot alkaen €599,00 (sis.verot)


Sisältää englanniksi opastetun yksityiskiertomatkan Kairo – Assuan – Luxor – Hurghada – Kairo; opastetun (yksityisopas) tutustumisen kohteiden nähtävyyksiin, majoituksen hyvätasoisissa hotelleissa, aamiaiset, sekä mainitut lounaat ja päivälliset, risteilyn aikana täysihoito, kaupunkien/hotellien/nähtävyyksien väliset kuljetukset, risteilyn Niilillä Assuan-Luxor välillä, sisäiset lennot, sekä lentokenttäkuljetukset ilmastoidulla autolla ja omalla kuljettajalla, pääsymaksut nähtävyyksillä ja lentokenttäavustuksen.

Iran

Matkaohjelma
Päivä 1Saapuminen Kairoon, vastaanotto lentokentällä ja kuljetus hotelliin. Loppupäivä rentoutumista hotellin altaalla ja vapaata ohjelmaa.
Päivä 2Opastettu tutustuminen Egyptiläiseen museoon ja Gizan pyramideihin ja Sfinksiin, sekä Khan El-Khalilin basaareihin, jossa lounas tasokkaassa egyptiläisravintolassa. Paluu hotellille illaksi.
Päivä 3Aamulla kuljetus lentokentälle ja lento Assuaniin, jossa vastaanotto ja kuljetus risteilyalukselle. Majoittumisen jälkeen lounas laivalla ja vapaata ohjelmaa. Mahdollsiuus perinteiseen felucca-risteilyyn Niilillä.
Päivä 4Laiva nostaa ankkurin ja matka pitkin Niiliä alkaa. Laiva pysähtyy Kom Ombon temppelissä, joka sijaitsee aivan joen rannassa. Yöpyminen laivalla.
Päivä 5Aamiasen jälkeen laiva saapuu Efuun, jossa opastetu vierailu Horuksen temppelissä. Matka jatkuu iltapäivällä Esnaan kanavasulkujen läpi ja illaksi saavutaan Luxosin satamaan. Yöpyminen laivassa.
Päivä 6Aamulla opastettu tutustuminen Kuningasten laaksoon ja Tutankhamonin hautaan, sekä Hatsheputin temppleliin ja Memnonin kolosseihin. Iltapäiväksi kuljetus Hurghadaan ja majoittuminen ylelliseen rantahotelliin.
Päivä 7Hotellissa Hurghadassa.
Päivä 8Hotellissa Hurghadassa.
Päivä 9Hotellissa Hurghadassa.
Päivä 10Hotellissa Hurghadassa.
Päivä 11Hotellissa Hurghadassa. Illalla kuljetus lentoketälle ja lento Kairoon. Myöhemmin jatkolento Helsinkiin.

Hotellit:


takaisin

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme