Bahaman liittovaltio

Bahaman saarivaltio Pohjois-Karibialla koostuu yli kolmesta tuhannesta saaresta ja on yksi Karibian suosituimmista korkeatasoisia palveluita tarjoavista matkakohteista. Se on Yhdysvaltain ja Kanadan jälkeen vaurain valtio Läntisellä pallonpuliskolla.

Bahama


Pääsaaria Bahamalla on kuusitoista ja ne tarjoavat kukin erilaisia elämyksiä matkailijalle; turkoosinsinistä merta, vaalenpunaisia, valkoisia tai kullankeltaisia hiekkarantoja, sademetsiä, koralliriuttoja, golfia, purjehdusta, laadukkaita ravintoloita ja ylellisiä hotelleja. Suurimpien saarten, Biminin, Nassaun, Paradise Islandin ja Grand Bahaman välillä on helppo liikkua sisäisillä lennoilla ja pienimmille saarille pääsee kätevästi veneellä tai helikopterilla, joten island hopping Bahamalla on vaivatonta.

Kartta latatuu...


Bahama tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja saarten historiasta ja merirosvoista kertovista museoista luontoretkeilyyn, ratsastukseen, golfiin, purjehdukseen, sukellukseen ja snorklaukseen. Pääsaarilla on hyvät ostosmahdollisuudet ja tasokkaita ravintoloita. Majoitusvaihtoehtoja saarilta löytyy loisteliaista yksityisvilloista all inclusive -periaatteella toimiviin hyvätasoisiin rantaresortteihin – erikoisuutena Bob Marleyn perheen omistama resortti Nassaussa!

Starlight Tours tarjoaa Bahamalla täydet kohdepalvelut. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.

KieliEnglanti
Väkiluku350 000
Pinta-alaYhteensä 13 800 km2
ValuuttaBahaman dollari tai Yhdysvaltain dollari
Miten lennetäänMiamin, Lontoon tai New Yorkin kautta
Stop-over
-suositus
New York tai Miami
LaivayhteydetBahaman sisäiset ja saarten väliset yhteydet
YhdisteleFloridan läheisyys tekee Bahamasta hyvän rantalomakohteen esimerkiksi Orlandon huvipuistoissa (Dinsney, Lego, Sea World jne.) vieraileville. Bahama on myös suosittu kauttakulkumaa Yhdysvaltain ja Kuuban välillä, sillä suora yhteys ei kauppassarron takia ole mahdollinen.
Vihkiminen kohteessaOnnistuu
GolfiaKyllä, lukuisia hyvätasoisia kenttiä kaikilla pääsaarilla
Paras aika matkustaaTammi-toukokuun tai marras-joulukuun välillä
Lisätietoawww.bahamas.com


Räätälöi matka »   Tai pyydä tarjous: Yhteystiedot »

 

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme