Anguilla

Anguilla on Iso-Britannian territorio ja pohoisin Leeward-saarista. Saaren nimi juontuu espanjan kielen ankeriasta tarkottavasta sanasta ja on valittu ilmeisesti saaren kapean ja kiemurtelevan muodon takia. Anguillan vetonauloja ovat sen 33 luonnontilaista vaaleahiekkaista rantaa, kirkkaan turkoosi meri, hyvätasoiset ja monipuoliset majoitusvaihteohdot ja viime laskun mukaan yli sata paikallisen turismilautakunnan suosittelemaa ravintolaa. Anguilalta löytyy tasokkaita hotelleja ja resortteja ja se tunnetaan myös Bed & Breakfast tyyppisistä majataloistaan, jotka kulkevat nimellä ”charming escapes”.

Anguilla


Anguilla on pienestä koostaan huolimatta toimiva valtio ja muutakin kuin vain rantakohde turisteille; paikallinen väestö on ylpeä saaren omintakeisesta kulttuurista, alkuperäisväestön - Arawak-intiaanien - perinnöstä ja englantilais-ranskalaisesta historiasta. Saarella järjestetään useita vuosittaisia musikki- ja kultturitapahtumia kuten Moonsplash Reggae festivaali, Anguilla Jazz Festival ja Anguilla Summer Festival sekä tasokkaita golf- ja purjehdusturnauksia.

Kartta latatuu...

Anguilla tarjoaa vierailijoille monipuolisia aktiviteetteja sukelluksesta, snorklauksesta ja purjehduksesta muihin vesiurheilumahdollisuuksiin, ratsastukseen, pyöräilyyn, patikointiin ja golfiin. Koska saarelle ei ole Euroopasta suoria lentoja, eikä se ole useimpien Karibian risteilyiden reitillä, on saarilla suhteellisen vähän turismia ja se painottuu erityisesti korkeatasoisiin palveluihin.

Starlight Tours tarjoaa Anguillalla täydet kohdepalvelut. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.

KieliEnglanti
Väkiluku14 000
Pinta-alan. 90 km2
ValuuttaItä-Karibian dollari tai Yhdysvaltain dollari
Miten lennetäänKahdella välilaskusta Euroopasta
Stop-over
-suositus
New York tai Miami
LaivayhteydetSt. Martinille
YhdisteleAntigua, St. Kitts, St. Martin, St. Thomas
Vihkiminen kohteessaOnnistuu
GolfiaKyllä, useita hyvätasoisia kenttiä
Paras aika matkustaaTammi-huhtikuun tai loka-joulukuun välillä
Lisätietoawww.ivisitanguilla.com


Räätälöi matka »   Tai pyydä tarjous: Yhteystiedot »

 

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme