Martinique

Martiniquen saari eteläisellä Karibialla on varmasti yksi alueen mielenkiintoisimmista ja romanttisimmista kohteista – saaren historia ranskalaistyylisinen plantaaseineen, siirtomaatyylisine vanhoinen rakennuksineen ja rommitislaamoineen, sekä sen vahva ranskalaiskreolilainen ruokakulttuuri tekevät Martiniquesta mielenkiintoisen lomakohteen myös niille, joita saaren valkeat hiekkarannat, lämmin turkoosinsininen meri ja sukellus, snorklaus ja purjehdus eivät kiinnosta.

Martinique


Martinique on Ranskan merentakainen departementti ja siten osa EU:ta. Kuten muutkin Ranskan Karibian alueen saaret, myös Martinique on säilyttänyt vahvan ranskalaisen luonteensa, joka ilmenee niin tyylikkäissä boutique-hotelleissa, kuin saaren tasokkaissa bistroissa ja ravintoloissa, joissa yhdistyvät ranskalainen tyyli ja afrokaribialainen rentous ja mausteisuus.

Kartta latatuu...


Martinique soveltuu lomakohteeksi itsessään, tai sitä voi käyttää aloituspaikkana joko saarihyppelylle tai purjehduslomalle – kauttamme on Martiniquella saatavilla laaja valikoima vuokraveneitä, miehistöllä, tai ilman.

Starlight Tours tarjoaa Martiniquella täydet kohdepalvelut. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.

KieliRanska
Väkiluku400 000
Pinta-ala1 230 km2
ValuuttaEuro
Miten lennetäänPariisin kautta
Stop-over
-suositus
Pariisi
LaivayhteydetGuadeloupelle ja Dominicalle
YhdisteleGuadeloupe, Dominica
Vihkiminen kohteessaOnnistuu
GolfiaYksi täysimittainen kenttä
Paras aika matkustaaTammi-toukokuun tai marras-joulukuun välillä
Lisätietoawww.martinique.org


Räätälöi matka »   Tai pyydä tarjous: Yhteystiedot »

 

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme