takaisin

Namibia / 7 päivää / 6 yötä

Pyydä tarjous toivomallasi matka-ajalla asiakaspalvelustamme!

Namibin jyrkänne

Matkaohjelma
Päivä 1Windhoek - Kulala Desert LodgeSaapuminen Windhoekin kentälle, josta jatkoKulala Desert Lodgeen, jossa tervetuliaisdrinkki ja tutustumiskierros majoitusalueeseen.
Päivä 2Kulala Desert LodgeAamiainen jonka jälkeen aamun aktiviteetit. Lounaan jälkeen lepoa ja omaa aikaa majoitusalueella. Iltapäiväteen jälkeen iltapäivän aktiviteetit. Illallinen ja seuraavan päivän siirtymisaikataulun läpikäynti.
Päivä 3Kulala Desert Lodge - Doro Nawas CampAamiaisen jälkeen aamupäivän aktiviteetit. Lounaan jälkeen siirtyminen pienkoneella Doro Nawasin leiriin. Tervetuliaisdrinkin ja leiriin tutustumisen jälkeen käydään läpi alueella sijaitsevat aktiviteetit ja alueen tarjoamat nähtävydet. Iltapäivätee ja valitut aktiviteetit. Illallinen ja yöpyminen Doro Nawas -leirissä.
Päivä 4Doro Nawas CampAamiaisen jälkeen aamupäivän valitut aktiviteetit. Paluu leiriin lounaalle jonka jälkeen hetken lepo. Iltapäivätee ja lähtö iltapäiväohjelmien viettoon. Illallinen leirissä ja seuraavan päivän siirtymisen läpikäynti. YöpyminenDoro Nawas -leirissä.
Päivä 5Doro Nawas Camp - Andersson's CampAamiainen ja aamupäivän aktiviteetit. Paluu leirille lounaalle jonka jälkeen pienkoneella siirtyminen Andersson`sin leiriin. Saapuessa tervetuliaisdrinkki ja leiriin tutustuminen. Oppaan kanssa läpikäynti alueen tarjoamista elämyksistä ja retkimahdollisuuksista. Iltapäiväteen jälkeen valittua ohjelmaa ja paluu leiriin illalliselle. Yöpyminen Andersson`s -leirissä.
Päivä 6Andersson's CampAamiainen jonka jälkeen lähtö valituille aktiviteeteille. Paluu leirille lounaalle ja hetken levolle. Iltapäivätee josta lähtö iltapäivälle valituille aktiviteeteille. Illallinen ja yöpyminen Andersson´s -leirissä.
Päivä 7Andersson's Camp - WindhoekAamiainen ja aamupäivän valitut aktiviteetit. Paluu leirille lounaalle jonka jälkeen pienkoneella siirtyminen Windhoekiin.


Pyydä tarjous toivomallasi matka-ajalla asiakaspalvelustamme!

takaisin

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme