takaisin

Senegal - kiertomatka / 10 päivää

Pyydä tarjous toivomallasi matka-ajalla asiakaspalvelustamme!

Vuoristokylä Dindefelon lähellä

Matkaohjelma
Päivä 1DakarSaapuminen ja kuljetus yksityisillä busseilla hotellille. Yöpyminen Dakarissa.
Päivä 2DakarAamupala. Siirtyminen satamaan, jossa lauttakuljetus Goreen saarelle, jossa harjoitettiin aikoinaan kulta- ja orjakauppaa. Lounas saaren ravintolassa. Iltapäivällä Dakarin kaupunkikierros jossa vierailut mm. Presidentin palatsilla, Millenium Gate monumentilla, sekä paikallisilla vaate- ja maustemarkkinoilla. Päivällinen ravintolassa ja yöpyminen Dakarissa.
Päivä 3Dakar - TambacoundaAamiainen. Matka jatkuu kohti Kaolackia ja kaupunkiin tutustuminen. Paikallisilla markkinoilla löydettävissä tuotteita Malin, Gambian ja Guineann alueilta. Siirtyminen kohti Tambacoundaa, matkan varrella pysähdyksiä kylissä tutustuen eri etnisiin ryhmiin. Saapuminen Tambacountaan jossa lounaan jälkeen kaupunkikierros. Illallinen ja yöpyminen Tambacounta.
Päivä 4Tambacounda - WassadouAamiainen. Vierailu Niokolo Kaban kansallispuistossa, jossa liikutaan autoilla pienillä poluilla tutustuen puiston eläinkuntaan. Lounas puistossa josta siirtyminen Wassadouhun. Illallinen ja yöpyminen Wassadoussa.
Päivä 5Wassadou - DindefeloAamiainen. Matkaamme Kedougoun kaupunkiin, jossa ravintolalounas. Siirtyminen Dindefeloon ja matkataan halki Bassarin alueen, jossa nähdään tyypillinen markkina missä lähi heimot vaihtavat tuotteita keskenään. Saapuminen Dindefeloon jossa patikointia ja näkyminä mm. uniikit putoukset. Illallinen ja yöpyminen Dindefelossa.
Päivä 6Dindegelo - KedougouAamiainen. Eri etniset ryhmät asuvat lähistöllä. Tutustumme niistä vuorilla asuviin Bedikeihin. Patikkaretki Ibelin ja Iwolin kylien kautta Kedougouhun. Illallinen ja yöpyminen Kedougoussa.
Päivä 7Kedougou - KaolackAamiainen. Siirtyminen Kaolackiin joka on alueen ekonominen keskus. Täältä löytyy yksi Senegalin parhaista markkinoista. Illallinen ja yöpyminen Kaolackissa.
Päivä 8Kaolack - SalyAamiainen. Siirtyminen Salyyn, jossa lounas. Iltapäivä vapaata ohjelmaa, jonka voi käyttää rannalla ja uima-altaalla rentoutuen. Illallinen ja yöpyminen Salyssa.
Päivä 9SalyAamiainen. Vapaata ohjelmaa.
Päivä 10SalyAamiainen. Vapaata ohjelmaa ennen lentokentälle siirtymistä.


Pyydä tarjous toivomallasi matka-ajalla asiakaspalvelustamme!

takaisin

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme