takaisin

Armenia - Kiertomatka / 7 päivää / 6 yötä

Pyydä tarjous toivomallasi matka-ajalla asiakaspalvelustamme!

Jerevan

Matkaohjelma
Päivä 1JerevanSaapumien Jerevaniin. Vastaan otto ja kuljetus hotellille. Yöpyminen Jerevanissa.
Päivä 2JerevanHotelliaamiainen. Kaupunkikiertoajelu, jonka aikana tutustumitaan mm. muinaisen Jerevanin museooihin ja kaivauksiin, sekä muinaisten käsikirjoitusten museoon. Ravintolalounaan jälkeen vierailu kansallismuseossa. Illallinen ja hotelliyöpyminen Jerevanissa.
Päivä 3JerevanHotelliaamiainen. Vierailut mm. Amberdin vanhalla linna- ja kirkkoalueella. Ravintolalounaan jälkeen matkataan Ashtarakin kaupunkiin ja tutustutaan mm. Saghmosavankin ja Ovanavankin kirkkoihin. Illallinen ja hotelliyöpyminen Jerevanissa.
Päivä 4JerevanHotelliaamiainen. Vierailut Haghartsin ja Goshavankin luostareissa. Piknik-lounas luonnon keskellä, mistä matka jatkuu Sevan järven kautta Kecharisin luostarialueelle. Illallinen ja hotelliyöpyminen Jerevanissa.
Päivä 5JerevanHotelliaamiainen. Alaverdin kaupunkikierros sisältäen mm. Haghpatin ja Sanain luostarit. Ravintolalounas, josta kierros jatkuu Odzun luostariin. Illallinen ja hotelliyöpyminen Jerevanissa.
Päivä 6JerevanHotelliaamiainen. Echmiadzin kaupunkikierros sisältäen mm. St.Hripsimen temppelin, St. Gayanen ja St.Shoghaga- tin kirkot, sekä Metsamorin arkeologisen kohteen. Ravintolalounaan jälkeen vierailu Zvartnotsin raunioilla ja ulkoilmamarkkinoilla. Illallinen ja hotelliyöpyminen Jerevanissa.
Päivä 7JerevanHotelliaamiainen. Päivän kierrokseen kuuluu mm. Arenin kylän kirkko ja Khor Virapin & Noravankin luostarit. Piknik-lounas luolassa, jonka jälkeen paluu Jerevaniin illalliselle ja hotelliyöpymiseen.
Päivä 8JerevanHotelliaamiainen. Vierailut Garnin pakanatemppelissä ja Gheghardin kallioonveistettyssä luostarissa. Lounas paikallisessa kylässä jonka jälkeen paluu Jerevaniin. Illallinen ja hotelliyöpyminen Jerevanissa.
Päivä 9JerevanKuljetus lentokentälle, josta paluulento kotimaahan.


Pyydä tarjous toivomallasi matka-ajalla asiakaspalvelustamme!

takaisin

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme