Israel Etelästä Pohjoiseen kiertomatka 10 päivää / 9 yötä

Hinta alkaen (sis. lennot:)
	€ 2499,- / 2hh
	€ 197,- / 1 hh - lisä
Lennot:
	Finnair Charter (suora lento)
Hotellit:
Tel Aviv	Crowne Plaza	 *****		1 yö
Haifa		Holiday Inn   ****		1 yö
Tiberias	Scots Hotel   ****		2 yötä	
Jerusalem	Mount ZionHotel *****		5 yötä
Israel - Pohjoisesta etelään - matkaohjelma:
Päivä 1 Helsinki -
Tel Aviv
Tapaaminen Helsinki-Vantaan lentokentällä, lento Wienin kautta Israeliin. VIP-vastaanotto Tel Avivin lentokentällä ja kuljetus hotelliin. Illalla halukkaille opastettu Jaffan vanhaan kaupunkiin ja Tel Avivin kierros.
Yöpyminen Crowne Plaza hotellissa (5*) Tel Avivissa.
Päivä 2 Tel Aviv – Kibbutz
Bachan – Caesarea – Zichron
Yaakov – Mt.Carmel – Haifa
Lähtö Tel Avivista rannikkotietä pitkin kohti Bachan Kibbutzia ja sen kauniita puutarhoja, jonka jälkeen vierailu Caesareassa, muun muassa kuningas Herodeksen palatsin raunioilla,roomalaisaikaisella hippodromilla ja ristiretkeläisten linnoituksessa. Cesareasta matka jatkuu Zichron Yaakoviin ja Carmelin viinitarhalle. Viinitilalla vierailun jälkeen sirrtyminen Carmel-vuoren huipulle ihailemaan näköaloja ja läheistä Karmeliittaluostaria.
Matkalla hotellille pysähdytään vielä Druuzien asuttaman kylän basaareissa ostoksilla.
Päivä 3 Haifa –
Akko –
Rosh Hanikra – Pkeein –
Zefat –
Tiberias
Päivän aluksi vierailu Haifan yläpuolella sijaitsevaan Bahai-temppeliin ja sen kauniisiin, vuorenrinteeseen istutettuihin puutarhoihin. Haifasta reitti jatkuu rannikkoa pohjoiseen ja Akkon satamakaupunkiin, jossa aikaa kierrellä basaareita, kalasatamaa, museoita ja ristiretkeläislinnoitusta. Iltapäivällä vuorossa on vierailu Libanonin rajalla sijaitsevassa Rosh Hanikrassa ja sen komeissa kalkkikiviluolissa, jonka jälkeen siirtyminen itään kohti Galileaa ja Zefatin taiteilijayhdyskuntaa ja vanhoja synagogia.
Illaksi majoittuminen historialliseen Scot’s Hotelliin (4*) Tiberiaksessa, Genesaret-järven rannassa.
Päivä 4 Tel Dan – Nimrod
Castle – Mt.Odem – Mt.Bental – Hamat Gader
Aamulla vierailu Tel Danin kansallispuistoissa Jordan-virran alkulähteillä, jonka jälkeen matka jatkuu Golanin ylängön kautta kohti Nimrodin ristiretkeläislinnaa joka kohoaa aivan Libanonin rajalla. Linnan jälkeen suunta kääntyy taas kohti Golania ja ohjelmassa on tutustumien Mt. Odemin viinitilaan ja sen tuotteisiin, sekä pysähdys Mt Betalin huipulla, josta avautuu näköala yli Golanin ja kohden Syyriaa. Loppupäiväksi ohjelmassa on rentoutumista Hammat Gaderin kylpylässä ja jo antiikin aikana tunnetuilla kuumilla lähteillä.
Majoittuminen Tiberiaksessa Scot’s Hotellissa.
Päivä 5 Yardenit – Nasaret – Megiddo –
Bet Shean – Jerusalem
Tiberiaksesta siirtyminen kohti Nazaretia, matkalla pysähdys Yardenitin raamatulliselle kastepaikalle Jordan-virran varrella. Nasaretissa vapaata ohjelmaa tai opastettu kierros merkittävimmissä kirkoissa. Nasaretin jälkeen matka jatkuu Megiddoon, raamatun Armagedonniin, jossa tutustuminen muinaiskaupungin raunioihin ja vaikuttaviin kastelu- ja vedenvarastointiluoliin. Matkalla Jerusalemiin pysähdytään vielä Bet Sheanissa roomalaisen muinaiskaupungin kaivauksilla.
Jerusalemissa majoittuminen yhteen kaupungin parhaista hotelleista, Mount Zioniin (5*), jonka huoneista aukeaa vaikuttava näkymä vanhan kaupungin ylitse.
Päivä 6 Itä-Jerusalem ja vanha kaupunki Kiertoajelu vanhan kaupungin ympäri, sekä Öljymäellä. Vanhan kaupungin kävelykierros via Dolorosaa pitkin ja vierailut muun muassa Itkumuurille ja  Kalliomoskeijaan, sekä Pyhän Haudan kirkkoon. Opastettu kierros arabikorttelien basaareissa.
Yöpyminen Mount Zionissa.
Päivä 7 Jerusalem Vapaata ohjelmaa Jerusalemissa.
Päivä 8 Massada – Kuollutmeri (Jerusalem) Aamiaisen jälkeen siirrytään kohti Kuolluttamerta ja Ein Gedin keidasta Juudean autiomaassa. Ohjelmassa on vierailu Massadan vuorilinnoituksella , jonka jälkeen tarjoamme lounaan Crowne Plaza -hotelissa Kuolleenmeren rannalla. Hotellin yksityisranta, sekä uima-altaat ovat käytössä vierailun ajan. Paluumatkalla Jerusalemiin pysähdytään vielä Qumranissa, kuuluisien Kuolleenmeren papyrusrullien löytöpaikalla.
Yöpyminen Mount Zionissa
Päivä 9 Sorekin
luola – Ellan laakso – Bet Gubrin – Latrun (Jerusalem)
Päivän aluksi vierailu Sorekin tippukiviluolassa, josta siirtyminen Ellan laaksoon, Daavidin ja Goljatin taistelupaikalle. Kiertoajelu jatkuu Bet Gubrin kansallispuiston, Bet Shemeshin Tzoran kibbutzin kautta Latruniin, josta paluu Jerusalemiin ja Mount Zioniin.
Päivä 10 Jerusalem –
Tel Aviv -
Helsinki
Aamupäivällä kuljetus Tel Avivin lentokentälle ja lento Wienin kautta Helsinkiin illaksi.

Hintaan sisältyy:

 • Reittilennot
 • Lentokenttäavustus, -saatto ja -vastaanotto.
 • Deluxe-varusteltu kuljetus.
 • Englanninkielinen opas Israelissa.
 • Majoitus aamiaisella mainituissa hotelleissa.

Hintoihin ei sisälly:

 • Ruokajuomia
 • Kuljettajan ja paikallisoppaan juomarahoja (vapaaehtoiset)
 • Kaikkia palveluja ja kuluja joita ei ole erikseen sovittu sisältyväksi matkan hintaan

Erityisehdot:

StarlightTours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »

MATKANVARAUSTAULUKKOON »

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme