takaisin

Route 62, Kapkaupunki / 8 vrk

Route 62

Matkaohjelma
Päivä 1Saapuminen Kapkaupunkiin. Kuljetus hotelliin.
Päivä 2Aamulla lähtö Ramsonvilleen, jonka alueella on 13 viinikellaria. Yksityiskuljetus ja englanninkielinen opas. Sieltä matka jatkuu Karoon kansallispuistoon. The KWV Cellar.
Seuraavat kaupungit “Route 62”:lla ovat Bonnievale ja Montagu joiden maisemat ovat hätkähdyttävän kaunniit. Yöpyminen Montagussa.
Päivä 3Aamulla matka jatkuu Barrydalen kaupunkiin joka sijaitsee Tradown vehreän laakson ja Klein Karoon kuivan aavikon välissä. Vierailu Barrydalen viinitilalla.
”62” jatkaa tästä Ladysmithin kaupunkiin joka sijaitsee Towercop-vuoren juurella. Näissä upeissa maisemissa, keskellä hiekkakivivuoria ja viinitarhoja sijaitsee myös Oudtshoorn, jossa seurue yöpyy.
Päivä 4Tutustuminen Oudtshoorniin, strutsikaupunkiin. Täällä strutsikanta on suurempi, kuin missään maailmassa. Vierailu Highgate Ostrich Ranchilla ja Cango Wildlife Ranchilla joka on yksi maailman johtavista gepardien suojelualueista. Matka jatkuu Cangon kalkkikiviluolille. Yöpyminen Knysnassa.
Päivä 5Tutustuminen Knysnan kaupunkiin ja risteily upealla Knysna Lagoonilla. Matka jatkuu Mossel Bayn rantakaupunkiin. Rentoutumista hiekkarannoilla.
Päivä 6Kuljetus Hermanuksen kaupunkiin, joka on tunnettu yhtenä maailman parhaista paikoista nähdä valaita mantereelta. Yöpyminen Hermanuksessa.
Päivä 7Kuljetus takaisin Kapkaupunkiin. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 8Kuljetus lentokentälle.

Hinta sisältää:

  • Majoitukset korkeatasoisissa hotelleissa aamiaisella
  • Kaikki kuljetukset yksityisessä, ilmastoidussa autossa
  • Englanninkielisen oppaan palvelut
  • Sisäänpääsymaksut

Hinta ei sisällä:

  • Kansainvälisiä lentoja
  • Viisumikuluja


takaisin

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme