takaisin

Naimisiin safarilla!

Kenia on helpottanut ulkomaalaisten virallista vihkimistä ja Starlight Tours tarjoaa nyt mahdollisuuden lailliseen ja Suomessa hyväksyttyyn vihkiseremoniaan edustamillamme safarileireillä!

  

  


Vihkiminen savannien keskellä on ollut aiemmin hankalaa monimutkaisen byrokratian johdosta, mutta nyt sääntöjen muututtua tarjoamme nyt täydet hääpalvelut Keniassa! Vihkiminen voidaan järjestää leireillä, lodgeilla tai rannalla Mombasassa – myös Tansanialle kuuluvalla Sansibarilla!

Hääpakettimme sisältää kaikki tarvittavat luvat, vihkitodistuksen rekisteröinnin, paikalliset verot ja lupamaksut, hääillallisen savannilla, kukkakoristelun, Masai-kuoron ja heimonvanhimpien peristeisen seremonian (ei rantakohteissa), kuohuviinitarjoilun ja yllätyslahjat, sekä valokuvauksen.

Vihkimistä varten on Keniassa oltava vähintään kolme vuorokautta ennen vihkimistä, ja yksi sen jälkeen, jotta luvat voidaan järjestää. Uusien sääntöjen myötä tätä aikaa ei enää tarvitse viettää Nairobissa, vaan hääpari voi nauttia safarista sillä aikaa kun luvat valmistuvat.

Vihkimispaketin hinta on EUR 1490,00 / pariskunta kun safariosuus tai rantaloma varataan kauttamme.

Kysy lisätiedot, pyydä tarjos tai varaa aika hääneuvojallemme asiakaspalvelustamme! Puh: 020 761 9740. email: info@starlighttours.fi

takaisin

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme