Kenian safarit
Miten?
Milloin?
Muuta...
Yhdistele!
Esimerkkejä:
Naimisiin safarilla!
Lisätietoja:

Kenian safarit

Kenia on yksi suosituimmista safarikohteista; Masai Maran tasangot, sekä Ambosellin, Selenkayn ja Tsavon valtaisat luonnonsuojelualueet tarjoavat erittäin monipuolisen ja vaihtelevan safarikokemuksen ja pääosin savannityyppinen luonto hyvine näköaloineen antaa oivalliset mahdollisuudet tarkkailla eläimiä laajalla alueella. Kenia tarjoaa matkailijalle mahdollisuuden tutustua kaikkiin suuriin safarieläimiin aidossa ympäristössään.

Starlight Tours järjestää safareita Keniassa yhteistyössä maan johtavien eko- ja luksusoperaattorien kanssa ja palvelumme kattavat kaikki maan safarialueet ja luonnonpuistot, sekä yksityiset reservaatit ja suojelualueet.

Miten?

Kenian safarit alkavat useimmiten Nairobista, jonne lennot Helsingistä onnistuvat kätevästi yhdellä vaihdolla. Järjestämme Nairobista joko maantie- tai pienkonekuljetuksen luonnonpuistoon ja safarialueille. Monet safarilodgeistamme sijaitsevat yksityisillä, kansallisiin luonnonpuistoihin rajoittuvilla, suojelualueilla, joiden vierailijamäärää rajoitetaan hyvin jyrkästi. Näin voimme tarjota asiakkaillemme rauhallisen ja yksityisen safarielämyksen pienissä lodgeissa ja leireissä ilman ruuhkia ja turistimassoja. Safariajot safareillamme tehdään tarkoitusta varten suunnitelluilla safariajoneuvoilla, joista on esteetön näkyvyys luontoon. Emme missään tapauksessa käytä halpa-safarien tai pakettimatkatoimistojen suosimia japanilaisvalmisteisia pikkubusseja tai muita näköalaa tai viiihtyvyyttä rajoittavia ratkaisuja. Safarioppaamme ovat englanninkielisiä, luonnontieteellisen koulutuksen saaneita alansa ammattilaisia.

Yksityisten safarialueiden etuna on myös joustavuus; siinä missä varsinaisten kansallispuistojen alueella pysähtyminen, tieltä poistuminen, tulenteko, autosta nouseminen jne. ovat ehdottomasti kiellettyjä voi yksityisellä suojelualueella tutustua luontoon ja eläimiin opastetuilla kävelyretkillä, järjestää illallisen nuotion valossa tai pysähtyä nauttimaan auringonlaskusta omassa rauhassa. Koska kaikki yksityisalueet sijaitsevat aivan kansallispuistojen rajalla toteutetaan safariajot siten, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaat puolet molempien tarjonnasta.

Majoitus safareilla on tasokkaissa lodgeissa tai luksustelttojen leireissä (teltoissa wc/suihku/sähköt). Useimmat lodget ovat melko pieniä ja takaavat rauhallisen ja luonnonläheisen safarkikokemuksen. Joillakin lodgeilla ja leireillä on myös uima-allas ja muita palveluita. Ruokailut ja ruokajuomat, sekä juomavesi safarien aikana sisältyvät matkan hintaan. Katso lista käyttämistämme safarileireistä ja –lodgeista täältä.

Suosittelemme safarin pituudeksi kolmesta seitsemään vuorokautta ja mahdollisuuksien mukaan kahden erilaisen safarialueen yhdistämistä. Tämä antaa parhaat mahdollisuudet eri eläinlajien havainnoimiseen omassa ympäristössään ja takaa monipuolisen safarielämyksen. Katso esimerkki safaripäivän ohjelmasta täältä.

Kenia

Milloin?

Keniassa safarikausi jakaantuu useampaan sesonkiin; suosituin ajankohta safareille on Great Migration -nimellä tunnettu kymmenien tuhansien gnu-gasellien ja seeprojen vaellus Serengetistä, Tansanian puolelta kohti Kenian Masai Maraa. Vaellus ajoittuu kesä- ja elokuun lopun välille ja aloittaa kuivan kauden, joka jatkuu marraskuuhun saakka. Kuiva kausi on suositeltavaa safariaikaa, sillä tällöin eläimet kokoontuvat pienemmille alueille, jossa vettä on saatavilla ja niitä on helpompi tarkkailla.

Marraskuun tienoilla alkaa lyhyt sadekausi kestäen yleensä joulukuun loppuun. Lyhyen sadekauden aikana safarilodget ja leirit toimivat normaalisti, eikä sade yleensä haittaa safareiden toteuttamista. Kuiva kausi jatkuu taas joulukuun lopusta huhtikuussa alkavaan pitkään sadekauteen, joka kestää noin kaksi kuukautta ja päättyy yleensä kesäkuun alkuun mennessä. Kevään sadekausi rajoittaa safarilodgejen toimintaa, sillä tiet muuttuvat hyvin vaikeakulkuisiksi ja monet lodget, leirit ja hotellit sulkevat ovensa huhti-toukokuun ajaksi. Starlight Tours -safarit ovat räätälöityjä matkoja, jotka voidaan toteutaa asiakkaan aikataululla ja vapaavalintaisilla lähtöpäivillä kautta vuoden.

Muuta...

Starlight Tours tarjoaa räätälöityjä safaripaketteja myös valokuvauksesta kiinnostuneille, camping-safareita, melontasafereita ja erityisiä tietyn eläinlajin havainnoimiseen keskittyviä safareita. Safareihin voi myös liittää kuumailmapallolennon savannien yllä. Kauttamme järjestyy myös vihkiminen luonnon keskellä.

Yhdistele

Kenian sijainti ja hyvät lentoyhteydet Nairobista muualle Afrikkaan ja Lähi-itään antavat loistavat mahdollisuudet yhdistää safariin ranta- tai kaupunkiloma valitussa kohteessa. Kenian safareiden kanssa rantalomaksi suosittelemme joko Mombasaa tai Malindia Kenian rannikolla, tai Sansibarin, Pemban tai Mafian saaria Tansaniassa, jotka ovat kaikki lyhyiden lentojen päässä Nairobista ja jonne on moniin myös mahdollista lentää suoraan safarialueilta. Kenian safarin voi yhdistää mainiosti myös rantalomaan Intian valtameren paratiisisaarilla, Maurtiuksella, Seychelleillä tai Malediiveilla, joihin kaikkiin on hyvät yhteydet Nairobista. Kaupunkilomaa etsivälle Dubai on lentoyhteyksien takia helpoin kohde, mutta myös Abu Dhabi, Doha ja Istanbul ovat hyviä vaihtoehtoja.

Esimerkkejä:

Alla muutamia esimerkkejä safaripaketeistamme – koska kyseessä on yksilöllisesti räätälöity matka, voidaan yksityiskohdat, reititys ja matkan pituus aina muokata matkustajan toiveiden mukaisesti! Pyydä tarjous safarista asiakaspalvelustamme.

Telttasafarit

Starlight Tours tarjoaa nyt Keniassa Ambosellin ja Masai Maran alueilla elämyksellisen telttasafarin – tämän lähemmäksi Afrikan luontoa ei pääse!

Matkaohjelma löytyy täältä

1. Kenia, Amboselli - safari, 4 vrk

Matkaohjelma löytyy täältä


2. Masai Mara - leijonasafari, 6 vrk

Matkaohjelma löytyy täältä


3. Kenia - perhesafari, 8 vrk

Matkaohjelma löytyy täältä


4. Kenia, "Best of" -luksussafari, 8 vrk

Matkaohjelma löytyy täältä


Naimisiin safarilla!

Kenia on helpottanut ulkomaalaisten virallista vihkimistä ja Starlight Tours tarjoaa nyt mahdollisuuden lailliseen ja Suomessa hyväksyttyyn vihkiseremoniaan edustamillamme safarileireillä!

Matkaohjelma löytyy täältä

Lisätietoja:

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme