Kenia Luksussafari 11 päivää / 10 yötä

Masai Maran auringonlasku
Hinnat:
	€ 4095,- / 2hh 
	€ 600,- / 1 hh - lisä
Lennot:		KLM
Hotellit:

Amboselli		Porini Luxury Camp		****	2 yötä 
Masai Mara		Porini Luxury Camp		****	2 yötä  
Manda Island	    Kipungani Explorer		****	5 yötä 
Kenia Luksussafari - Matkaohjelma
Päivä 1Helsinki - NairobiLento Helsingistä Amsterdamin kautta Nairobiin.
Päivä 2AmboselliSiirtyminen Nairobista Ambosellin safarileiriin, jossa lounas. Iltapäivällä ohjelmassa on tutustuminen Masa-kylään ja Masai kansan perinteisiin, jonka jälkeen ensimmäinen safarikierros suojelualueella auringon laskiessa. Illallinen leirissä.
Päivä 3AmboselliAikaisen aamiaisen jälkeen ajelu Selenkayn luonnonsuojelualueella ja Amboselin kansallispuistossa elefantteja tarkkaillen. Kierros jatkuu koko aamupäivän kestävällä safariajelulla, jonka aikana tarjoillaan piknik-lounas. Leiriin palataan iltapäiväksi ja päivällisen jälkeen auringon jo laskiessa jatketaan uudella safariajelulla ja yösafarilla kansallispuiston alueella.
Päivä 4Amboselli - Nairobi - Masai MaraAamu alkaa lyhyellä safariajelulla, jonka jälkeen siirrytään Nairobiin lounaalle kuuluisaan Carnivore-ravintolaan. Lounaan jälkeen kuljetus Nairobin lentokentälle ja lyhyt lento Masai Maraan, Ol Kinyejin suojelualueelle, jossa majoittuminen safarileiriin. Iltapäivän lopuksi päivällinen ja safariajelu, sekä auringonlaskun jälkeinen yöajelu.
Päivä 5Masai MaraKoko päivä aikaa tutustua Masai Maran kansallispuistoon ja erityisesti alueen kissapetoihin. Piknik-lounaat maastossa ja päivällinen leirissä.
Päivä 6Masai Mara - Nairobi - Manda IslandAamulla aikainen safariajelu, jonka jälkeen aamiainen ja lento Nairobin kautta Mandan saarelle, jossa vielä lyhyt venematka hotellille, jonka yksityismajat on rakennettu saaren loppumattomalle hiekkarannalle. Hotelli sijaitsee miltei päiväntasaajalla. Loppupäivä vapaata rentoutumista.
Päivä 7Manda IslandKoko päivä aikaa rentoutua rannalla tai uima-altaalla ja tutustua Mandan ja sen naapurisaaren Lamun nähtävyyksiin ja luontoon.
Päivä 8Manda IslandKoko päivä aikaa rentoutua rannalla tai uima-altaalla ja tutustua Mandan ja sen naapurisaaren Lamun nähtävyyksiin ja luontoon.
Päivä 9Manda IslandKoko päivä aikaa rentoutua rannalla tai uima-altaalla ja tutustua Mandan ja sen naapurisaaren Lamun nähtävyyksiin ja luontoon.
Päivä 10Manda Island - NairobiAamupäivä vapaata ohjelmaa, jonka jälkeen kuljetus Mandan lentokentälle ja lento Nairobiin, josta jatkoyhteys Amsterdamin kautta Helsinkiin.
Päivä 11Nairobi - HelsinkiSaapuminen Helsinkiin aikaisin aamulla.

Hintaan sisältyy:

 • Reittilennot Helsinki - Nairobi - Helsinki
 • Sisäiset lennot Keniassa
 • Lentokenttäavustus, -saatto ja -vastaanotto.
 • Kaikki luvat ja viisumit
 • Kaikki kuljetukset
 • Englanninkielinen opas Safareilla.
 • Majoitus mainituissa hotelleissa ja safari-leireissä täysihoidolla.

Hintaan ei sisälly:

 • Ruokajuomat (pl. "all inclusive" hotellit)
 • Paikallisoppaan ja kuljettajan juomarahat.
 • Kaikki palvelut ja kulut joita ei ole erikseen sovittu sisältyväksi matkan hintaan.

Erityisehdot:

StarlightTours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »

Matkanvaraustaulukkoon »

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme