Yleinen hintataso: Libyan hintataso on jyrkän kaksijakoinen; hotellit ja ulkomaalaisille suunnatut palvelut, mukaan lukien ravintolat on hinnoiteltu huomattavasti maan yleistä hintatasoa korkeammaksi.

Ostokset: Libya ei ole varsinainen shoppailijan paratiisi, mutta kaupunkien basaareista voi tehdä yllättäviä löytöjä. Massaturismin puuttuminen näkyy alhaisina hintoina, aitoina raaka-aineina ja edullisina hintoina. Hyviä matkamuistoja ovat hopeakorut ja -esineet, nahkatyöt, huovat, huivit ja matot, sekä paimentolaistuotteet. Ravintolat ja ruoka: Ravintolavalikoima Libyassa vaihtelee paikoittain - suuremmissa kaupungeissa ja hotelleissa tarjonta on melko hyvä, mutta pienemmillä paikkakunnilla valikoima jää yleensä paikallisten teehuoneiden ja pikaruokapaikkojen varaan. Alkoholin myynti ja maahantuonti on Libyassa kielletty, joten baarien sijasta Libyalaisten illanviettopaikkana toimii yleensä teehuone tai kahvila.

Libyalainen ruoka on välimuoto Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan keittiöistä ja usein tarjolla on molempien alueiden suosikkiruokia.

Muut palvelut: Taksit ovat Libyassa edullisia; matka Tripolissa maksaa muutaman Euron. Takseissa ei välttämättä ole mittareita ja hinta on aina sovittava ennen matkan alkua.

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme