Starlight Toursin metsästys- ja kalastusmatkat antavat mahdollisuuden tutustua kohdemaidemme luontoon ja kokea unohtumattomia elämyksiä niin syvänmerenkalastuksen kuin haukkametsästyksen parissa.

Kazakstan


Metsästyskohteinamme ovat Keski-Aasian villit aro- ja vuoriseudut Kazakstanissa ja Kirgisiassa, sekä Eteläisen Afrikan savannit. Metsästysmatkoihimme sisältyy tarvittavien dokumenttien järjestäminen, majoitus, paikallisoppaat ja kuljetukset, metsästysmuistojen valmistelu, sekä maastavientiluvat. Matkat toteutetaan asiakkaan toivomalla majoituksella ja kuljetukset metsästysalueella järjestetään joko maastoautoilla tai ratsain. Valikoimamme sisältää muun muassa suden, karhun, Marco Polo - villilampaan ja Maralin, eli Aasian vapitin, metsästysmatkoja Aasiassa, sekä suurriistan metsästystä Etelä Afrikassa.

Erikoisuutena tarjoamme mahdollisuuden perinteiseen haukan avulla tapahtuvaan metsästykseen.

Kalastusmatkamme
suuntautuvat niin syvänmerenkalastukseen soveltuville saarikohteillemme Atlantilla ja Tyynellämerellä, tai Intian valtamerellä. Makeanvedenkalastusta tarjoamme Amazonilla, sekä Keski-Aasian järvissä ja kristallinkirkkaissa vuoristopuroissa. Valittavana on kalastusretkiä muun muassa Brasiliassa, Ghanassa, Gabonissa, Cooksaarilla, Samoalla, , Fijillä, Kazakstanissa, Madagaskarilla ja Sansibarilla, sekä Seychelleillä ja Mauritiuksella. Varusteita ja veneitä voi vuokrata kohteesta riippuen miehistöllä tai ilman alkaen muutaman tunnin tutustumiskierroksista usean päivän avomerikalastukseen.

Tutustu valikoimaamme kunkin kohteen esittelysivuilla, tai pyydä tarjous toivomastasi matkasta.

Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikan metsästysmatkat

Järjestämme metsästysmatkat yhteistyössä eteläafrikkalaisen operaattorin kanssa ns. räätälöityinä pakettina. Kaikki esimerkkimatkat alkavat ja päättyvät Johannesburgiin.

Yleisimmät pakettimme sisältävät ”täyden palvelun” eli lentokenttäkuljetukset, hotellit, oppaat, kuljetukset ja majoituksen metsästysmatkan aikana, aseiden vuokran ja kaatoluvat, sekä muut verot/lupamaksut jne.

Monet asiakkaistamme valitsevat myös pelkän metsästyksen ja hoitavat itse majoituksen Johannesburgissa, lennot, lentokenttäkuljetukset jne. Tällöin metsästyspakettiin sisältyy nouto halutusta paikasta Johannesburgista, kuljetus metsästysalueelle ja halutut muut palvelut.

Etelä Afrikkaan voi viedä oman aseen (vain metsästysaseeksi luokiteltavat), annamme tähän yksityiskohtaiset ohjeet. Kaikkiin paketteihimme sisältyy riistalle soveltuvan aseen käyttö metsästyksen aikana, mikäli ette halua tuoda omia aseita. Patruunat laskutetaan kulutuksen mukaan paikan päällä.

Kauttamme saa varattua myös hotellit, vuokra-autot, kuljetukset ja hotellit koko Etelä-Afrikassa.

Saaliseläimet vaihtelevat luonnollisesti ajankohdan mukaan, mutta yleensä ottaen listalta löytyvät liitteessä mainitut eläimet.

Jotta voisimme tehdä mahdollisimman edullisen tarjouksen tarvitsisimme lisätietoa ajankohdastanne, toiveistanne majoituksen ja saaliseläinten, sekä metsästysmuistojen suhteen.

Alla esimerkkejä valmiista paketeistamme:

14 vrk (2 henkilöä)

14 päivää / 13 yötä:
2 vrk rentoutumista
7 vrk metsästystä Limpopossa
5 vrk metsästystä Free State’n provinssissa

Hintaan sisältyy seuraavien eäinten kaatomaksut/luvat:
1 Blue Wildebeest, 1 Impala, 1 Blesbuck, 1 Springbuck,
1 Black Wildebeest, 1 Kudu
10 vrk (2 henkilöä)

10 päivää/ 9 yötä:
1 vrk rentoutumista
9 vrk metsästystä Limpopossa

Hintaan sisältyy seuraavien eäinten kaatomaksut/luvat:
1 Kudu, 1 Impala, 1 Warthog, 1 Blue Wildebeest
5 vrk (2 henkilöä)

5 päivää / 4 yötä:
1 vrk rentoutumista
4 vrk metsästystä

Hintaan sisältyy seuraavien eäinten kaatomaksut/luvat:
1 Black Wildebeest , 1 Blesbuck, 1 Springbuck
10 vrk Bushveld & Kruger safari  (2 henkilöä)

10 päivää/ 9 yötä:
1 vrk rentoutumista
6 vrk metsästystä Bushveldissä
3 vrk valokuvaussafari Krugerin kansallispuistossa

Hintaan sisältyy seuraavien eäinten kaatomaksut/luvat:
1 Blue Wildebeest, 1 Impala , 1 Warthog

Räätälöi matka »   Tai pyydä tarjous: Yhteystiedot »

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme