Hotellit

Hotellien kirjo Intiassa on laaja ja palveluiden taso saattaa vaihdella huomattavasti hotellien ”virallisista” hinta- tai tähtiluokituksista riippumatta. Starlight Tours välittää huoneita vain hotelleihin jotka vastaavat tiukkoja siisteys- ja palveluvaatimuksiamme.

Pääyhteistyökumppanimme Intiassa ovat maanlaajuiset intialaiset Oberoi-, Trident-, ITC- ja TAJ-luksushotelliketjut, sekä useat yksityisomisteiset palatsi- ja kylpylähotellit kautta maan. Käytämme Intiassa myös kansainvälisten Hyatt-, InterContinental-, sekä Marriott-ketjujen hotelleja.

Kauttamme on varattavissa hotellihuoneita koko Intiassa, mukaan lukien Andamaanien ja Lakkadiivien saarilla.

Lisätietoa hotelleista oheisista linkeistä. Muihin matkoillamme käytettäviin hotelleihin, palatsi- ja heritage-hotelleihin, sekä luksusjunien ja risteilyalusten hytteihin voi tutustua kunkin matkan esittelysivulta löytyvistä linkeistä.Starlight Tours välittää huoneita myös muihin intialaisiin hotelleihin, myös yksitäisille matkailijoille, pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.Kuljetukset

Käytämme kaikkiin kuljetuksiimme ja retkiimme uusia, hyväkuntoisia, ilmastoituja ja turvavöillä varustettuja henkilö- tai tila-autoja. Kaikki kuljettajamme ovat kokeneita ja turvallisuustietoisia ammattilaisia ja puhuvat englantia.

StarlightTours vuokraa henkilö- ja tila-autoja, sekä pikkubusseja kuljettajalla myös yksityisille matkailijoille, pyydä tarjous asiakaspalvelustamme. Järjestämme myös lentokenttäkuljetukset ja –vastaanotot kaikilla Intian lentokentillä.

 

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme