takaisin

Kerala kuudessa päivässä / 6 vrk (Kochi [Cochin])

Kierros Keralassa 6 päivää


Keralan osavaltio Intian eteläosassa Arabianmeren rannalla on säilyttänyt omaperäisen kulttuurinsa johon ovat sekoittuneet arabialaisten, kiinalaisten, hollantilaisten, portugalilaisten ja britannialaisten kauppiaiden ja siirtomaaisäntien tavat ja vaikutteet. Keralan osavaltio on Intian vauraimpia, siisteimpiä ja hyvä vaihtoehto myös suurempia kultturishokkeja välttelevälle! Viikon yksityinen kiertomatka Keralan vihreissä maisemissa on oiva tapa rentoutua ja tutustua alueen monipuoliseen luontoon ja nähtävyyksiin. Kuten tavallista olemme valinneet alueen hotelleista vain tiukat vaatimuksemme täyttävät, tasokkaat majoitusvaihtoehdot!
Sisältää yksityisen kiertomatkan Kochi – Munnar – Periyar – Kochi omalla oppaalla, hotelliaamiaiset, lounaat ja päivälliset jokiristeilyn aikana, kaupunkien, hotellien ja nähtävyyksien väliset yksityiskuljetukset, yksityiset lentokenttäkuljetukset ilmastoidulla autolla ja omalla kuljettajalla, sekä pääsymaksut nähtävyyksillä.

Kierros Keralassa - 6 vrk
Päivä 1Saapuminen Kochiin, vastaanotto lentokentällä ja kuljetus hotelliin.
Päivä 2Opastettu tutustuminen Kochin nähtävyyksiin; mm. Dutch Palace, Pyhän Fransiksen katedraali, kaupungin synagooga ja maustebasaarit.
Päivä 3Noin neljän tunnin ajomatka Munnariin, jossa majoittuminen hotelliin ja ostoskierros kaupungin basaareilla. Matkan varrella tutustuminen teeplantaasiin.
Päivä 4Siirtyminen Periyariin ja majoittuminen hotelliin, illalla safarikierros Periyarin kansallispuistossa ja tiikerinsuojelualueella.
Päivä 5Aamulla siirtyminen Alleppeyhin ja majoittuminen asuntolaivaan, joka risteilee Keralan vesistöillä ja järvillä upeiden maisemien lipuessa ohi.
Päivä 6:Aamulla nousu laivasta ja kuljetus Kochiin paluulentoa varten, tai haluttuun rantahotelliin (lisävuorokausia varanneille).

Hotellit:

takaisin
 

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme