&

takaisin

Intian ”Kultainen Kolmio” / 8 vrk (Delhi)

Kultainen kolmio 8 päivää


Tutustu Intian ”Kultaisen Kolmion” kaupunkeihin; Delhiin, Agraan, Jaipuriin, sekä Mandawaan tällä upealla yksityiskiertomatkalla! Matkaohjlemassa Taj Mahal, Jaipurin temppelit ja kuuluisa observatorio, Mandawanan upeat palatsit ja miljoonakaupungin syke Delhissä!Sisältää englanniksi opastetun yksityiskiertomatkan Delhi – Mandawa – Jaipur – Agra – Delhi; opastetun (yksityisopas) tutustumisen Delhin, Agran, Mandawan ja Jaipurin nähtävyyksiin, sekä Taj Mahaliin, majoituksen hyvätasoisissa hotelleissa, hotelliaamiaiset, kaupunkien/hotellien/nähtävyyksien väliset kuljetukset, sekä lentokenttäkuljetukset ilmastoidulla autolla ja omalla kuljettajalla, sekä pääsymaksut nähtävyyksillä ja lentokenttäavustuksen.

  • Lisämaksusta päivähuone lähtöpäiväksi Delhissä € 99,- / huone.


Kultainen kolmio - 8 vrk
Päivä 1Saapuminen Delhiin, vastaanotto lentokentällä ja kuljetus hotelliin.
Päivä 2Opastettu tutustuminen Delhin nähtävyyksiin; Red Fort, Qutab Minar, Hymaunin mausoleumi, India Gate, Jamaa Majidin moskeija ja Raj Ghat – Mahatma Gandhin hautamuistomerkki.
Päivä 3Aamulla siirtyminen Mandawaan ja majoittuminen hotelliin. Iltapäivällä opastettu tutustuminen kaupungin nähtävyyksiin; Painted Mansions, Mandawan linnoitus ja Chokhanin ja Ladian upeasti koristellut havalit.
Päivä 4Siirtyminen Jaipuriin ja majoittuminen hotelliin.
Päivä 5Tutustuminen Amber Fort -linnoitukseen ja Kalin temppeliin Jaipurissa. Iltapäivällä vierailu Tuulten palatsissa, observatoriossa ja kaupungin museossa.
Päivä 6Aamupäivällä kuljetus Agraan, matkan varrella vierailu Fatehpur Sikrissä, Mogulien pääkaupungissa.
Päivä 7Opastettu tutustuminen Agran nähtävyyyksiin; Taj Mahal ja Agran linnoitus.
Päivä 8Iltapäiväksi paluu Delhiin, jossa mahdollisuus ostoksiin ja omatoimiseen kiertelyyn ennen kuljetusta lentokentälle.

Hotellit:takaisin
 

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme