takaisin

Oberoi Vrinda – Luksusristeily / 4 vrk (Kochi [Cochin])

Oberoi-ryhmän hotellit ja risteilijät ovat kuuluisia tasokkaista palveluistaan ja hyvästä laadustaan. Nelipäiväinen risteily Vembanad järven alueella on loistava tapa rentoutua ja nauttia ylellisen jokilaivan palveluista ja ohi lipuvista maisemista. Risteilyn voi helposti yhdistää rantalomaan tai kiertomatkaan Keralassa! Risteilypaketteihimme sisältyvät edestakaiset kuljetukset lentokentän tai Kochissa sijaitsevan hotellin välillä, sekä lentokenttöäövastaanotto ja -avustus!

Oberoi Vrinda 4 päivää

Sisältää luksusristeilyn Oberoi Vrinda -jokilaivalla, opastetun tutustumiskierroksen Allepeyssä ja Chambakulamissa, aamiaiset, lounaat ja päivälliset risteilyn ajan, kaupunkien/hotellien/nähtävyyksien väliset yksityiskuljetukset, yksityiset lentokenttäkuljetukset ilmastoidulla autolla ja omalla kuljettajalla, sekä pääsymaksut nähtävyyksillä.Oberoi Vrinda - Luksusristeily - 4 vrk
Päivä 1Saapuminen Kochiin, vastaanotto lentokentällä ja kuljetus laivalle. Ankkuri nousee kello 13.00.
Päivä 2Risteillen kohti Allepeytä, jossa mahdollisuus nousta maihin ja tutustua nähtävyyksiin tai osallistua jokiristeilyyn perinteisellä riisiveneellä.
Päivä 3Iltapäivälla laiva saapuu Chambakulamiin, jossa opastettu tutustuminen mm. St. Maryn kirkkoon ja Sree Bhagavathyn Hindutemppeliin.
Päivä 4Laiva saapuu satamaan klo 10.00. Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle tai hotelliin.


Oberoi Vrindan kotisivut: http://www.oberoivrinda.com

takaisin
 

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme