takaisin

Pondicherry ja Mahabalipuram – Rantaparatiisit / 9 vrk (Madras [Chennai])

Pondicherry ha Mahabalipuram 9 päivää


Etelä-Intiassa sijaitsevat Pondicherry ja Mahabalipuram ovat omaa rauhaa kaipaavan lomailijan valinta – pienet ja rauhalliset merenrantakylät elävät omaa elämäänsä ilman valtaisia turistilaumoja ja upeilla hiekkarannoilla voi rauhassa valita paikkansa – ruuhkaa ei ole! Alueelle antaa vahvan leimansa siirtomaa-ajalta periytyvät ranskalaiset vaikutteet, jotka ovat aikojen kuluessa sulautuneet osaksi intialaisia perinteitä. Majoituksen järjestämme taattuun Starlight Tours -tyyliin korkeatasoisissa, länsimaiset standardit täyttävissä hotelleissa.

Sisältää opastetun (yksityisopas) tutustumisen Madrasin, Kanchipuramin ja Mahabalipuramin nähtävyyksiin, pääsymaksut kohteissa, majoituksen hyvätasoisissa hotelleissa, hotelliaamiaiset, kaupunkien/hotellien/nähtävyyksien väliset yksityiskuljetukset, lentokenttäkuljetukset ilmastoidulla autolla ja omalla kuljettajalla.


Pondicherry ja Mahbaliburam - rantaparatiisit - 9 vrk
Päivä 1Saapuminen Madrasiin, vastaanotto ja kuljetus hotelliin.
Päivä 2Aamupäivällä tutustuminen Madrasin nähtävyyksiin; Marina Beach – maailman pisin uimaranta, Pyhän Yrjön linnoitus, San Thomen katedraali, Kapleswarin Shivalle pyhitetty temppeli ja Kanchipuram – tuhansien temppelien kaupunki. Illaksi kuljetus Mahabalipuramiin ja majoittuminen hotelliin.
Päivä 3Rentouttavaa kiertelyä Mahabalipuramin kauniissa merenrantakaupungissa oman oppaan seurassa. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat näyttävät Shivan ja Vishnun tempplelit, sekä Varanhan luola-pyhättö.
Päivä 4Aikaa rentoutua hotellin altaalla, rannalla tai tutustua kaupunkiin ja tehdä ostoksia.
Päivä 5Aamiaisen jälkeen kuljetus Pondicherryyn ja majoittuminen hotelliin.
Päivä 6Aikaa rentoutua rannalla, tai tutustua kaupunkiin ja tehdä ostoksia.
Päivä 7Aikaa rentoutua rannalla, tai tutustua kaupunkiin ja tehdä ostoksia.
Päivä 8Aikaa rentoutua rannalla, tai tutustua kaupunkiin ja tehdä ostoksia.
Päivä 9Kuljetus Chennain lentokentälle paluulentoa varten.

Hotellit:

takaisin
 

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme